Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Aranyérem a felsőházban, ötödik hely az összetett ragsorban

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2017. május 07. 19:00
Aranyérem a felsőházban, ötödik hely az összetett ragsorban
A Gyulai Amazonok U15-ös csapata letette névjegyét

A Gyulai Amazonok U15-ös csapata a félpályás bajnokság felsőházának megnyerése után a keleti középdöntő összecsapásaiban voltak érdekeltek május 6-án. A Szolnokon rendezett összecsapásokon a Molnár Zoltánné irányította együttesnek minden esélye megvolt a Final Fourba-ba kerülésre.

____Eredeti-20170506_124656__1_.jpg

Az ország ötödik legjobb csapata

Fotó: Gyulai Amazonok 

A gyulai gárda tagjainak a Szolnoki MÁV, a Várda SE és az Airnergy FC csapataival kellett megvívniuk összecsapásaikat. A fürdővárosiak jól kezdték a napot, hiszen az első mérkőzésen egygóllal múlták felül a Várda SE együttesét. A következő körben, az igen tehetséges labdarúgókból álló Szolnoki MÁV háromgólos vereséget mért a gyulai csapatra. A mindent eldöntő harmadik mérkőzésen minden lehetősége meg volt az amazonoknak, hogy megszerezzék a továbbjutást érő második helyet, azonban gól nélküli döntetlennel zárták a találkozót.

A döntetlenre végződött találkozó így megpecsételte a gyulai labdarúgók sorsát, ám összességében nem lehet okuk panaszra, hiszen a hetvenkét indulót felsorakoztató mezőnyből az ország ötödik legjobb csapatának mondhatják magukat.

Eredmények: Gyulai Amazonok–Várda SE 2–1, gól: Komlósi Anna, Orsós Dorina, Szolnoki MÁV–Gyulai Amazonok 4–1, gól: Kajári Gabriella, Gyulai Amazonok–Airnergy FC 0–0.

– Csalódott vagyok, hiszen a látottak alapján tovább kellett volna jutnunk a döntőbe. Sajnos a lányok mélyen a tudásuk alatt játszottak, többen nem produkálták azt, ami igazából tudnak. A nyáron azért fogunk dolgozni, hogy a fiatalok a jövő évben is minimum a középdöntőbe kerüljenek – értékelte a látottakat Molnár Zoltánné vezetőedző.

Gyulai Amazonok: Bálint Kata, Balogh Noémi, Kajári Gabriella, Németh Viktória, Paál Dalma, Mázik Flóra, Sárközi Boglárka, Lázár Aliz, Sztrein Virág, Molnár Izabell, Orsós Dorina, Komlósi Anna, Mezei Virág, Hack Fanni és László Kamilla. Vezetőedző: Molnár Zoltánné.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)