Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Megújult a Toldi utcai játszótér május elsején

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • S. E.HÍREK • 2017. május 01. 14:15
Megújult a Toldi utcai játszótér május elsején
A munkálatokban több mint húszan vettek részt

A Toldi utcai játszótéren egy új játékelemet is kihelyeztek 

Fotó: Gyulai Hírlap – Súr Enikő

Románvárosi lakosok és helyi vállalkozók összefogása révén újult meg május 1-jén a Toldi utcai játszótér, a beruházás összeértéke mintegy félmillió forint.

Kiss Szabolcs, a május 21-i időközi önkormányzati választáson induló fideszes képviselőjelölt lapunknak elmondta: az ajánlások gyűjtésekor sokan jelezték neki, hogy szeretnék, ha a Balogh Lajos kezdeményezésére létrehozott játszóteret a néhai képviselő terveinek megfelelően tovább fejlesztenék.

– Az ötlettel több helyi vállalkozót és magánszemélyt is megkerestünk. A támogatásuknak köszönhetően új játékelemmel bővült a játszótér – számolt be a részletekről Kiss Szabolcs. Mint megtudtuk, az új játék kihelyezésében és a terület rendbetételében több mint húszan vettek részt.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Súr Enikő

Egy gyulai vállalkozó munkagépével kikotorta a játszótér melletti csatornát, a környékbeli lakók segítségével pedig eltávolították földből a gyerekekre veszélyes beton- és tégladarabokat, valamint járdalapokat raktak le a terület út felőli oldalán és a hinta melletti pad alatt. A téren a füvet is lenyírták, ugyancsak helyi vállalkozóknak köszönhetően.

A képviselőjelölt elmondta: azokat, akik részt vettek a munkában, paprikáskrumplival vendégelték meg a helyszínen. Arról is beszámolt, a terveik között szerepel, hogy a gyerekek védelme érdekében a későbbiekben elkerítik a játszóteret.    

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)