Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Váratlan vereség a kézilabdás lányoknál

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2017. április 29. 13:00
Váratlan vereség a kézilabdás lányoknál
Kistelek KK.–Gyulasport NKft. 29–19 (12–13)

A serdülő-kézilabdabajnokság felsőházi rájátszásának 7. fordulójában a Gyulasport NKft. együttese a Kistelek KK. csapatához látogatott április 28-án. A Belli-tanítványok az előző körben nagy arányban legyőzték a Csongrád megyei együttest, és most is a győzelemért járó pontért léptek pályára.

____Eredeti-Gyulasport_kezisek_serdulocsapat.JPG

A következő mérkőzésen javíthatnak a Belli-tanítványok

Fotó: Gyulai Hírlap – Bimbó Lajos

Gyulasport NKft.: Szelezsán G., Bicskei B. 1, Gyepes R.6, Szabó L. 4, Szappanos R. 3, Balázs E.2, Felczán Cs. 2. Csere: Hudák D, Horváth N., Tóth M., Braun D., Csukás O., Juhász Zs. 1 és Anderlik A. Vezetőedző: Majorné Horváth Izabella.

A gyulai csapat remekül kezdte a mérkőzést, hiszen a 16. percben már öt góllal vezetett ellenfelével szemben. A folytatás azonban már előre jelezte a közelgő veszélyt, hiszen az előny az utolsó percekre egygólosra csökkent.

A második félidőben azután bekövetkezett a katasztrófa, hiszen a fürdővárosi kézilabdások csak hat gólt tudtak bepréselni a hazaiak kapujába, ám cserébe tizenhetet kaptak ellenfelüktől. A nyolcadik perctől a huszonötödik minutumig mindössze két gól került az ellenfél hálójába.

Megmagyarázhatatlan vereségével a Gyulasport NKft. együttese elszalasztotta a lehetőséget a bajnoki pontok szaporítására. A mostani vereséget a Hufbau-AKKER Kecskemét elleni hazai összecsapás során tudják majd feledtetni Majorné Horváth Izabella taníványai.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)