Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Az utolsó fordulóban is remekül teljesítettek a gyulai lányok

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2017. április 24. 17:30
Az utolsó fordulóban is remekül teljesítettek a gyulai lányok
A Várfürdő-Gyulai Termál FC U15-ös csapata ezüstérmes helyen végzett a félpályás bajnokságban

Az U15-ös félpályás bajnokság alsóházi küzdelmeinek ötödik fordulójában a Várfürdő-Gyulai Termál FC csapata Szegeden csapott össze ellenfeleivel április 22-én. A délkeleti csoportban szereplő gárda már a biztos ezüstérmes helyezés birtokában léphetett pályára.

____Eredeti-termal_u15.jpg

Ezüstéremes helyen zártak a Termál-lányok

Fotó: Gyulai Hírlap – Tóth Ivett

A gyulai csapat tagjai a győzelmek mellett a búcsúzásra is készültek, hiszen Csenki Vivien, az együttes oszlopos tagja jövőre már nem léphet pályára ebben a korosztályban. A gárda méltóképpen búcsúztatta játékosát, hiszen két győzelemmel és egy vereséggel zárták a szegedi küzdelmeket. A szoros derbik után az biztossá vált, hogy a csoport gólkirálynője Czeglédi Barbara lett, aki társai támogatásnak is köszönhetően összesen tíz gólt rámolt be az ellenfelek hálójába.

Eredmények: Szeol SC Kft.–Várfürdő-Gyulai Termál FC 0–1, gól: Czeglédi Barbara, Várfürdő-Gyulai Termál FC–Mezőberényi FC 0–1, Várfürdő-Gyulai Termál FC–Mórahalom VSE 1–0, gól: Rácz Dóra.

A csapat tagjai: Fáskerti Vivien, Alberti Vivien, Czeglédi Andrea Barbara, Wéber Adrienn, Rapos Vivien, Vincze Vivien, Márton Daniella Gabriella, Berndt Enikő, Dán Sára Márta, Király Réka, Mihucza Dóra és Papp Noémi. 

Remek teljesítményével a fürdővárosi csapat a tabella második helyén végzet, és elkezdheti az építjezést a következő szezonra. 

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)