Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Gyulán tartott meghallgatást az X-Faktor

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • T. P. HÍREK • 2017. április 21. 10:45
Gyulán tartott meghallgatást az X-Faktor
A tehetségkutató több mint 200 helyszínen szervez előválogatókat

Gyulán tartott meghallgatást az X-Faktor elnevezésű tehetségkutató április 19-én a művelődési központ kamaratermében. Az RTL Klub népszerű műsora több mint 200 helyszínen tart előválogatókat, ezeknek egyik helyszíne volt a fürdőváros is, ahová magukat kipróbálni vágyó énekesek és nézők egyaránt érkeztek.

kelemen bettina a családja biztatására jelentkezett a meghallgatásra

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Az énekeseket Láng Eszter és Konkoly Dávid castingerek hallgatták meg, de véleményt itt még nem kaptak produkciójukról.

– Ezeken a meghallhatásokon felvételeket készítünk, amelyeket beviszünk a szerkesztőségbe, ott pedig a főszerkesztő és a szerkesztők döntik el, hogy kik azok, akik bejutottak a következő fordulóba. A részvételhez egy helyszíni regisztráció szükséges, amely néhány alapadatot tartalmaz, valamint a számot, amellyel készültek – ehhez szükséges még egy zenei alap is – mondta Láng Eszter.

Kelemen Bettina, a Karácsonyi János Katolikus Gimnázium végzős tanulója, ő a családja biztatására jelentkezett a versenyre.

– Sokan szerették volna, ha jelentkezem – főképp édesapám – talán még jobban, mint én. Nemsokára betöltöm a 18-at, így úgy gondoltam, hogy kipróbálom magam. Énekléssel már 6 éve foglalkozom, de most első az érettségi. Ha továbbjutnék, akkor gondolkodnék a továbbiakon, mert leginkább a zene az, ami érdekel – mondta Betti.

Láng Eszter elmondása szerint a héten, esetleg a jövő héten kaphatnak visszajelzést a jelentkezők, így lesz még pár izgulással töltött napjuk.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)