Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Jogosítványa nem volt, csak alkohol a vérében

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • HÍREK • 2017. április 11. 17:00
Jogosítványa nem volt, csak alkohol a vérében
Rendőrségi hírek Békés megyéből
Eltiltották a járművezetéstől, mégis volán mögé ült egy férfi Szarvason. Ismerőse kocsiját vezette ittasan, amikor a rendőrök leállították.

A Szarvasi Rendőrkapitányság vádemelést javasol egy férfi ellen, aki január 8-án 21 óra körül ittasan vezetett Szarvason. Barátjával egy közös ismerősük autóját javították, majd a munka után sört és pálinkát is fogyasztottak. Ezután mindketten beültek a kocsiba, S. Zoltán vezetett. A 23 éves férfinak nincs jogosítványa, a járművezetéstől korábban eltiltották. Barátja, akire az ismerős az autót rábízta, nem próbálta meg megakadályozni abban, hogy elinduljon. Elmondása szerint azért nem, mert annyira ittas volt, hogy elaludt az autóban, csak a rendőri intézkedéskor ébredt fel.

A rendőrség S. Zoltánt járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésével gyanúsítja, barátja ellen járművezetés tiltott átengedése vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás. A Szarvasi Rendőrkapitányság a lezárt nyomozás iratait a két férfi ellen vádemelési javaslattal továbbította a Szarvasi Járási Ügyészségre.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)