Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Kettős gyulai győzelem Makó felett

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2017. április 12. 09:00
Kettős gyulai győzelem Makó felett
Két győzelemmel zártak a Contitech Makó együttesei ellen a Termál FC utánpótlás-csapatai

Az U14-es és U15-ös utánpótlás-labdarúgóbajnokság 20. fordulójában a Várfürdő-Gyulai Termál FC labdarúgó csapatai a Contitech Makó együtteseit fogadták április 8-án. Az Id. Christián László Városi Sporttelepen lejátszott összecsapások során mindkét fürdővárosi gárda begyűjtötte a győzelemért járó három pontot.

____Eredeti-Termal_utanpotlas.JPG

A Contitech Makó ellen javítottak a Termál FC utánpótlás-labdarúgói

Fotó: Gyulai Hírlap – Bimbó Lajos

Mindkét együttesnek volt javítanivalója, hisz az előző körben nem muzsikáltak fényesen a gyulai alakulatok. A 19. fordulóban nagyarányú vereséget szenvedett U14-es gárda simán lépte le ellenfelét, és az előző körben egygólos előnyt kicsikaró U15-ös csapat is magabiztosan húzta be mérkőzését.

Eredmények:

U14 Várfürdő-Gyulai Termál FC–Contitech Makó 3–0 (2–0)

Gyula: Juhász, Boncza, Rozek, Guti, Illik, Kolozsi, Horváth, Los Raul, Máté, Magyar, Kalas, Reisz, SamuFekete. Vezetőedző: Szelei János.

Az U14-es gárda tagjai fél óráig nem találtak fogást ellenfelükön, majd a 31. percben Los Raul talált a makói kapuba. Ezután a hazai együttes tagjai húsz perc alatt lerendezték a mérkőzést, és nagyarányú győzelmet arattak a tabella alsó házához tatozó Csongrád megyei csapat ellen.

Gólok: Los Raul, Fekete és Illik.

A Szelei János vezette együttes győzelmével a tabella 7. helyén áll, egy ponttal lemaradva az ötödik helytől.

 

Várfürdő-Gyulai Termál FC–Contitech Makó 3–2 (2–1)

Gyula: Rostás, Kelemen, Dohányos, Szűcs, Kurta, Kesztyűs, Simon, Kurta, Grezsa, Molnár, Bíró, SzászAndrás. Vezetőedző: Szegedi Ferenc.

A hazai csapat nem bízta a véletlenre az összecsapás alakulását, rögtön a 6. percben beköszöntek vendégüknek. A következő pillanatok is a gyulaiakról szóltak: a 16. percben megduplázták előnyüket. A vendégek még a félidő letelte előtt szépíteni tudtak, ám a második félidőben egy újabb találat megpecsételte a sorsukat. A 68. percben a makói csapat tagjai ugyan kiharcoltak maguknak még egy szépségtapaszt, ám a győzelmet a fürdővárosi alakulat érdemelte ki egyenletesebb teljesítményével.

Gólok: Szász, Simon és Bíró.

A Szegedi Ferenc irányította együttes a bajnoki táblázat ötödik helyén áll. 

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)