Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Már a keleti középdöntőben a gyulai lányok

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2017. április 09. 16:00
Már a keleti középdöntőben a gyulai lányok
Kvalifikálták magukat az U15-ös félpályás bajnokságban szereplő Gyulai Amazonok

Az U15-ös félpályás labdarúgó-bajnokság 4. fordulójában Hódmezővásárhelyen csaptak össze a felsőház résztvevői április 8-án. A magabiztos győzelmeknek köszönhetően a Gyulai Amazonok már biztos résztvevői a keleti középdöntő küzdelmeinek. 

____Eredeti-20170408_151729.jpg

Jöhet a következő lépés

Forrás: Gyulai Amazonok

A középdöntő küzdelmeinek várhatóan Gyula városa adhat majd otthont, amely nagy lökést adhat az amúgy is acélos fürdővárosi csapatnak. A középdöntő négy csapattal fog lezajlani keleten és nyugaton egyaránt. Molnár Zoltánné lányainak ellenfelei várhatóan a Szolnoki MÁV, a Várda SE és a Vasas Kubala Akadémia lesznek. Ebből a kvartettből csupán két csapat jut be a május végi Final Fourba, melyet Budapesten rendeznek majd meg.

Eredmények: Gyulai Amazonok–Szeged 2011 2–0. Gól: Paál Dalma és Sárközi Boglárka. Békéscsabai NLSC–Gyulai Amazonok 0–2. Gól: Mázik Flóra és Lázár Aliz.Gyulai Amazonok–Hódmezővásárhelyi FC 5–1. Gól: Kajári Gabriella 2, Komlósi Anna, Paál Dalma és Orsós Dorina.

A középdöntőbe került csapat névsora: Németh Viktória, Bálint Kata, Balogh Noémi, Kajári Gabriella, Paál Dalma, Mázik Flóra, Lázár Aliz, Sárközi Boglárka, Molnár Izabell, Sztrein Virág, Orsós Dorina, Komlósi Anna, Hack Fanni, Mezei Virág, Kósa Noémi. Vezetőedző: Molnár Zoltánné.

– A lányok megdolgoztak a sikerért, nagyon fegyelmezettek voltak, és betartották azt, amit kértem tőlük. Az utolsó fordulóban tét nélkül fogunk pályára lépni, igyekszünk a jövő évi csapatot összerakni majd, hogy az idősebb lányok az U18-as bajnokságra koncentrálhassanak. Bízom benne, hogy a szövetség is engedélyezi a középdöntő lebonyolítását Gyulán, nagyon nagy büszkeség lenne, ha hazai pályán harcolhatnánk ki a legjobb négy közé jutást – mondta lapunknak a büszke vezetőedző.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)