Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Sikeresen indult a felsőházi rájátszás

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L • SPORT • 2017. április 04. 13:00
Sikeresen indult a felsőházi rájátszás
TFSE–Gyulai Amazonok 2–8 (1–3)
____Eredeti-gyulai_amazonok.jpg

Dobogóra törnek az amazonok

Fotó: Gyulai Hírlap – Bimbó Lajos

Gyulai Amazonok: Csontos Zsanett-Papp Laura-Perjési Rita-Fülöp Diána-Erdélyi Angéla. Cserék: Bálint Rebeka, Balogh Noémi, Kurai Nikolett, Németh Viktória és Pilán Tímea. Vezetőedző: Molnár Zoltánné.

A fürdővárosi lányok nem tétlenkedtek sokáig, hiszen Bálint Rebeka duplájával és Pilán Tímea szép góljával már a 10. percben 3–0-ra vezettek fővárosi ellenfelükkel szemben. A vendégfölény nem tántorította el a budapesti csapatot, az első játékrész közepén Kós Petra révén szépítettek.

A második félidőben erőnlétileg és taktikailag is felőrölte ellenfelét a fürdővárosi gárda. Pilán Tímea második gólját is megszerezte, majd gólpasszt osztott ki Erdélyi Angélának. Három perccel később Fülöp Diána és Papp Laura is szemfüles gólt rúgott. A rutinos duó góljaival már 1–7 állt az eredményjelzőn. Winternitz Katalin vezérletével a hazaiak hősiesen küzdöttek, de ezúttal a szerencsével is hadilábon álltak. A félidő vége előtt még Kurai Nikolett mattolta Winternitz Zsuzsanna kapuját, ezzel 8–1-re módosítva az állást. A vége előtt nem sokkal Molnár-Sáska Ildikó szépségtapasza állította be a 2–8-as végeredményt.

A Gyulai Amazonok futsalcsapata magabiztosan vette az első akadályt az 1–8. helyért folyó rájátszás első fordulójában. A következő fordulóban idegenben lépnek pályára a Kalafa SE ellen. Molnár Zoltánné tanítványainak célja a dobogó, amelyhez elengedhetetlen lesz az idegenbeli pontszerzés.

Gólszerzők: Bálint Rebeka (2), Pilán Tímea (2), Papp Laura, Fülöp DiánaKurai NikolettFülöp Diána.

– Nehezebb mérkőzésre számítottam, de nagyon sok olyan dolog visszajött, amelyeket edzéseken gyakorlunk. Véleményem szerint jó formába lendültünk, ezt a tendenciát szeretnénk folytatni – értékelte a győzelmet a vezetőedző.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)