Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Nem tudtak megegyezni az árról, ezért a tettek mezejére léptek

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • HÍREK • 2017. március 29. 15:30
Nem tudtak megegyezni az árról, ezért a tettek mezejére léptek
Rendőrségi hírek Békés megyéből

A rendőrség büntetőeljárást indított három férfi ellen, akik Medgyesegyháza-Bánkúton személygépkocsit és kisgépeket loptak egy férfi házának udvaráról.

Rotációs kapát, hegesztőtrafót, láncfűrészt és egy régebbi évjáratú, de működőképes személygépkocsit loptak el egy férfi házának udvaráról március 28-ára virradó éjjel Medgyesegyháza-Bánkúton. A rendőrök elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható három férfit. Közülük ketten, a 39 éves kétegyházi J. I. és fia korábban jártak a férfinál, meg akarták tőle venni az autót, de az árban nem tudtak megegyezni. Közben kifigyelték, hogy a kocsi mellett több kisgép is van az udvaron.

Egyik rokonukkal, N. S.-el mentek vissza a házhoz. A fiú és N. S. bementek az udvarra, kihordták onnan a gépeket. Közben J. I. figyelt, nehogy valaki tetten érje őket. A rotációs kapát, a trafót és a fűrészt egyik ismerősükhöz vitték, majd visszamentek a kocsiért. Benne volt az indítókulcs és a forgalmi engedély, valamint a tulajdonos iratai, bankkártyái. A járműről levették a rendszámokat és egy erdős területen leállították. Később akartak visszamenni érte, de közben a rendőrök elfogták őket.

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság a három kétegyházi férfi ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást. Az autót, amivel lopni mentek, valamint az ellopott kocsit és kisgépeket a rendőrök lefoglalták. Az utóbbiakat visszaadták a tulajdonosnak.  

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)