Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Gyulán lép színpadra Vigh Andrea és a Bob és Bobék Orchestra

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • MAGAZIN • 2017. március 15. 14:00
Gyulán lép színpadra Vigh Andrea és a Bob és Bobék Orchestra
Programajánló
____Eredeti-Bob_es_Bobek.jpg

Március 22-én 18 órától a Bob és Bobék Orchestra  ad koncertet a könyvtárban

Forrás: fidelio.hu

Kamaraterem

Március 23-án, csütörtökön 19 órától Pindroch Csaba Segítség, megnősültem! című önálló estje ígér felhőtlen kikapcsolódást minden színházbarátnak. Március 28-án, kedden 19 órától Vigh Andrea Liszt-díjas hárfaművésznő ad koncertet.

Mogyoróssy János Városi Könyvtár

Március 21-én, kedden 16 órakor Volent Katalin grafikus alkotásaiból nyílik kiállítás Arany versek vonzásában címmel a könyvtár előadótermében. A tárlat április 22-ig tekinthető meg. Ugyanezen a napon 17 órától Dánielisz Endre irodalomtörténész Arany János nagyszalontai éveiről tart előadást. Március 22-én, szerdán 18 órától Mi lárma ez megént? címmel Petőfi életművét idézi meg a Bob és Bobék Orchestra a rendhagyó vers-koncertjén.

Vigadó

Március 17-én, pénteken 16 órakor kezdődik a városi borverseny. 13 órától lehet nevezni a rendezvény helyszínén a következő kategóriákban: vörösbor, fehérbor, gyümölcs- és desszertbor. A rendezvényen közreműködik Laga és zenekara. Március 18-án, szombaton 21 órakor  kezdődik a Space Fest neves DJ-k közreműködésével. A jegyek elővételben 1500 Ft-ba, a helyszínen 2000 Ft-ba kerülnek. Március 24-én, pénteken 16.30-tól tavaszváró táncházat tartanak Kardos György néptánctanár vezetésével. A talpalávalót a Rozsdamaró zenekar húzza, a belépés díjtalan.

Erkel Ferenc Művelődési Központ

Sándor László Mintha lenne más című fotókiállítása március 23-ig látogatható. Március 23-án, csütörtökön 19 órától a stand up comedy két népszerű alakja, Beliczai Balázs és Kőhalmi Zoltán lép színpadra. Jegyár: 2700 Ft. Március 24-én, pénteken 17 órától a költészet napjához kapcsolódóan Írók, költők, művészek… címmel nyílik kiállítás Volent Kati, Focht Anita, Misinkó Kata munkáiból. 

Erkel Ferenc Emlékház

Március 16-án, csütörtökön 17 órától a Mesterek és tanítványaik elnevezésű programsorozat keretében Sándor Ottó és növendékei adnak műsort. Jegyár: 300 Ft.

Március 15.

Március 15-én, szerdán megemlékezést tart Gyula város önkormányzata az 1848–49-es forradalom és szabadságharc 169. évfordulója alkalmából. Az ünnepség koszorúzással indul 10 órakor a Kossuth téren, majd a Petőfi-szobornál a Himnuszt az Erkel Ferenc Vegyeskar adja elő. Az ünnepi műsorban közreműködik Ferenczy György és a Rackajam zenekar, valamint Beszterczey Attila színművész. A megemlékezés koszorúzással és a Szózattal ér véget. A városháza dísztermében 16 órakor ünnepi képviselő-testületi ülés keretében dr. Görgényi Ernő kitüntetéseket ad át. Az ünnepség az Erkel Ferenc Társaság XXVIII. Történelmi hangversenyével zárul, amelyen közreműködik a Musica Nostra kórus. Vezényel: Mindszenty Zsuzsánna Liszt-díjas karnagy, a Magyar Kórusok és Zenekarok Szövetségének elnöke. A műsorvezető szerepét Somogyváry Ákos tölti be.

Almásy-kastély Látogatóközpont

Március 23-án, csütörtökön 16 órától Bagyinszki Zoltán fotóiból nyílik tárlat a kastély felújítási munkálatairól és újbóli tündökléséről. Jegyár: 300 Ft (gyulaiaknak 150 Ft) vagy négy az egyben jeggyel – mely tartalmazza a kastély állandó és időszaki kiállításának, a toronykilátónak, valamint a várnak a megtekintését – 3200 Ft (gyulaiaknak 1600 Ft).

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)