Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Három győzelem és egy vereség a heti mérleg

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2017. március 12. 21:30
Három győzelem és egy vereség a heti mérleg
A Várfürdő-Gyulai Termál FC utánpótláscsapatainak eredményei

Az utánpótlás-bajnokságokban játszó korosztályok mindegyike pályára lépett a hétvégén. Az U14-es és U15-ös együttesek a Mórahalom VSE gárdáját fogadták hazai pályán március 11-én, míg az U17-es és U19-es keret a Békéscsaba Labdarúgó Akadémia otthonába utazott március 10-én.

____Eredeti-Termal_utanpotlas.JPG

Mindenki egy célért!

Fotó: Gyulai Hírlap – Bimbó Lajos

U14 Várfürdő-Gyulai Termál FC–Mórahalom VSE 8–1 (4–0)

A csapat tagjai: Reisz, Rozek, Juhász, Török, Guti, Szabó, Horváth, Los Raul, Máté, Kolozsi, Magyar, Szilágyi, Gellény, Kalas és Fekete. Vezetőedző: Szelei János.

A Szelei János vezette a fiatal csapat esélyt sem hagyva futballozta le a ellenfelét. Magyar góljával már a 8. percben kinyitották a gólcsapot a fürdővárosiak, melyet csak a vége előtt nem sokkal zártak el. Ellenfelük csak a 61. percben találta meg a szépítéshez elegendő góllövési lehetőséget. A sokgólos győzelem azt is jelentette a Szelei-csapat számára, hogy két győzelemmel kezdhették meg a tavaszi pontvadászatot.

Gólok: Magyar 2, Gellény 2, Kalas, Máté, Török és Los Raul.


U15 Várfürdő-Gyulai Termál FC–Mórahalom VSE 3–0 (1–0)

A csapat tagjai: Pap, Rostás, Kelemen, Borsos, Dohányos, Kurta, Szűcs, Kurta B., Kesztyűs, Simon, Grezsa, András, Bíró, Szász és Cziczeri. Vezetőedző: Szegedi Ferenc.

Szegedi Ferenc tanítványai egészen a 39. percig váratták szurkolóikat, amikor is egy Kesztyűs-lövés talált utat a vendégkapuba. Később, Szász és Kesztyűs találatával bebiztosították győzelmüket a haza gárda tagjai. Sikerükkel a gyulai labdarúgók kijavították az előző fordulóban kibukdácsolt döntetlenjüket.

Gólok: Kesztyűs 2 és Szász.


U17 Békéscsaba Labdarúgó Akadémia–Várfürdő-Gyulai Termál FC 3–2 (2–0)

A csapat tagjai: Regős, Megyesi, Sáss, Bakos, Barthalos, Jimoh, Csikós, Juhász, Málik, Baksai, Jepure, Szegedi, Szűcs, Pápa, Suhajda G., Pap Suhajda Á. és Durkó. Vezetőedző: Szentléleki Béla.

Szentléleki Béla fiai alaposan elrontották a mérkőzés rajtját, hiszen az ellenfél csapata két góllal hozta az első játékrészt. A fürdővárosiak csak a harmadik gól után tértek magukhoz, és két góllal megközelítették a szomszédvár gárdáját. Az egyenlítés azonban még az ellenfelet sújtó piroslap ellenére sem jött össze, így a sikeres tavaszi rajt után vereséggel folytatták a szezont a „Mágus” tanítványai. A Szentléleki-csapat egy mérkőzéssel kevesebbet játszva áll a tabella második helyén.

Gólok: Barthalos és Juhász.


U19 Békéscsaba Labdarúgó Akadémia–Várfürdő-Gyulai Termál FC 0–2 (0–1)

A csapat tagjai: Démusz, Futaki, Ficzere, Kovács I., Szabó Patrik A., Kmecz, Tokaji, Tövisháti, Kondoros, Juhász, Szűcs Damján, Gyöngyösi, Csongrádi, Kovács G., Gábor Lukács, Katona G., Martincsek és Kajári. Vezetőedző: Szabó Attila.

A Szabó Attila szabta együttes küzdelmes mérkőzésen húzta be a három pontot. A 34. percben Kondoros köszönt be a hazaiak kapujába, majd a második félidőben egy békéscsabai öngól pecsételte meg a vendéglátók sorsát. A győzelemmel a gyulaiak kijavították az előző fordulóban elért döntetlenjüket. A Szabó-tanítványok egy mérkőzéssel kevesebbet játszva türelmetlenkednek a bajnoki lista ezüstérmes pozíciójában.

Gól: Kondoros.

A következő fordulóban valamennyi együttes idegenben lép pályára, hiszen az U14-es és U15-ös együttesek Szegedre utaznak, míg az U17-es és U19-es csapatok Makóra látogatnak március 19-én.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)