Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Oszlopnak ütközött, árokba borult

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • HÍREK • 2017. március 12. 08:49
Oszlopnak ütközött, árokba borult
Rendőrségi hírek Békés megyéből
Szabálysértési őrizetbe vétel és ittas járművezetés gyanúja miatt történtek előállítások. Békés megyében 2017. március 11-én személyi sérüléssel járó közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés a rendőrségre.

Orosházán, a Rákóczi útról 2017. március 11-én 20 óra 45 perc körül előállítottak a rendőrök egy férfit. Személygépkocsit vezetett annak ellenére, hogy a rendőrség 2018. február 17-éig eltiltotta a járművezetéstől. Az Orosházi Rendőrkapitányság a 38 éves férfit járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés miatt őrizetbe vette és a rendőrök három napon belül bíróság elé állíthatják.

Orosházán, a Szentesi úton 2017. március 11-én 13 óra 15 perc körül lesodródott az útról, oszlopnak ütközött, majd árokba borult egy személygépkocsi. A járművet egy orosházi férfi vezette. Nem sérült meg, de a gyanú szerint ittasan ült volán mögé. A rendőrjárőrök a 76 éves férfit orvosi vizsgálatra vitték, a vezetői engedélyét bevonták, és büntető feljelentést tettek ellene.

Újkígyóson, a Kis utcán 2017. március 11-én 12 óra után néhány perccel egy 60 éves újkígyósi férfinál jelzett alkoholfogyasztást a szonda. Személyautót vezetett, de a jogosítványa nem volt nála, a kocsija műszaki érvényessége pedig lejárt. A rendőrök szabálysértési bírság megfizetésére kötelezték, és ittas járművezetés gyanúja miatt büntető feljelentést tettek ellene.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)