Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Kézilabdaezüst a Farsang Kupán

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2017. február 05. 15:00
Kézilabdaezüst a Farsang Kupán
A Gyulasport NKft. felnőttcsapata két mérkőzésen is megmérettette magát

Gyomaendrődre utaztak a Gyulasport NKft. felnőttcsapatának tagjai február 4-én. A hagyományosan megrendezett felkészülési tornán a Lajosmizsei UKC és a házigazda Gyomaendrődi LFNKSE ellen léptek pályára.

____Eredeti-kezilabda.jpg

KÉPÜNK ILLUSZTRÁCIÓ

Forrás: kesport.hu

A négycsapatosra tervezett torna hamar megváltozott, hiszen a Makó KC lemondta a részvételt, így a sorrendet a három csapat körmérkőzés formájában döntötte el. Tövisháti Zsombor csapata két mérkőzést volt kénytelen lejátszani egymás után, így a második mérkőzésre alaposan elfáradt a fürdővárosi alakulat.

Eredmények:

Gyulasport NKft.–Gyomaendrődi LFNKSE  24-23 (13-14)
Góllövők: Nagy 2, Rácz 3, Kocsis 3, Szőke 1, Szabó 2, Csapó 4, Petrás 3, Asztalos 2, Budai 1, Bagi 3. Pályára lépett még: Borsós, Szerb, Nagy, Komlósi, Boruzs. Vezetőedző: Tövisháti Zsombor.

A gyulai csapat a második félidőben nyújtott remek játékának köszönheti az egygólos győzelmét.

Lajosmizsei UKC.–Gyulasport Nkft. 27-26 (12-13)
Góllövők: Nagy 2, Rácz 5, Kocsis 5, Szőke 1, Komlósi 1, Csapó 6, Petrás 1, Budai 3, Asztalos 2. Pályára lépett még: Borsós, Szerb, Nagy, Bagi, Boruzs. Vezetőedző: Tövisháti Zsombor.

A gyulai csapat tagjai 60 perccel a lábukban, közvetlenül az előző mérkőzés után léptek pályára a friss, jó játékerőt képviselő, azonos osztályban szereplő Lajosmizse UKC ellen. Amíg bírták erővel, végig vezették a mérkőzést, de a 48. percben az ellenfelünk elhúzott hat góllal. A 48. perctől kezdve a gyulai csapat hatgólos szériát produkálva, egy gólra megközelítette a Lajosmizse csapatát. Egyenlíteni azonban nem sikerült, pedig az a torna győzelmet is jelentette volna a fürdővárosi csapat számára. Így a Tövisháti Zsombor irányította együttesnek be kellett érnie az ezüstéremmel.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)