Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Folyamatosan bővítik Gyula külterületi közvilágítását

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E.HÍREK • 2017. január 31. 11:23
Folyamatosan bővítik Gyula külterületi közvilágítását
Alt Norbert körzetében 1,6 millió forintot fordítottak fejlesztésekre

Öt lámpatesttel bővült Gyulán a külterületi közvilágítás a Gyula–Sarkad útszakaszon – jelentette be helyszíni sajtótájékoztatóján Alt Norbert alpolgármester január 31-én.

A gyulai városvezető kiemelte: nemcsak ezen a külterületi helyszínen valósult meg közvilágítást érintő fejlesztés, hanem Csíkosér, Szanazug, Nagyökörjárás, Nagyfenék és Szeregyháza területén is.

Mint kiderült: a városi önkormányzata minden évben külön pénzügyi keretet különít el a közvilágítás-fejlesztési program megvalósítására. Az egyéni képviselői körzetekben az utak, járdák és a közvilágítás fejlesztését külön képviselői keret, úgynevezett körzeti karbantartási alap biztosítja. Alt Norbert hozzátette: a hasonló fejlesztéseket a lakossággal egyeztetve igyekeznek megvalósítani.

A most bejelentett közvilágítást érintő, körzeti fejlesztések december közepén fejeződtek be. Az alpolgármester kifejtette: körzetében 1,6 millió forintot fordítottak a beruházásokra, ezáltal remélhetőleg a területen áthaladók és az ott élők biztonságérzete egyaránt javul majd – tette hozzá.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)