Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Sűrű, zúzmarás ködre lehet számítani hétvégén

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • S. E.HÍREK • 2017. január 20. 18:15
Sűrű, zúzmarás ködre lehet számítani hétvégén
Elsőfokú figyelmeztetést adtak ki Békés megyére
____Eredeti-met.jpg

 

Forrás: Met.hu

A tartós, sűrű köd miatt Békés megyére elsőfokú figyelmeztetést adott ki szombatra az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Az előrejelzés szerint az előttünk álló éjjel főként az Alföld középső részén és a Dunántúl keleti felében sűrű, zúzmarás köd képződhet, amely foltokban napközben is megmaradhat. Szombat este ismét többfelé alakulhat ki köd.

Szombat

Szombaton a ködös, felhős tájakon hószállingózás, ónos szitálás is előfordulhat. Általában mérsékelt marad a légmozgás, a legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire mínusz 7 és mínusz 14 fok között alakul, de a derült, vastagabb hóval borított vidékeken akár mínusz 20 fok is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet a napos tájakon 0, a ködös területeken mínusz 10 fok körül lesz.

Vasárnap

Vasárnap az éjszaka képződő zúzmarás köd egy része tartósan megmarad, de lesznek napos körzetek is. A ködös területeken hószállingózás, ónos szitálás fordulhat elő, a változó irányú szél mérsékelt marad.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet mínusz 6 és mínusz 12 között alakul, de a vastagabb hóval borított tájakon akár mínusz 20 fok is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet plusz 2 és mínusz 4 között lesz, a ködös részeken azonban mínusz 5 és mínusz 8 fok között alakul.    

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)