Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Bunyómentes évzáró a gyulai ökölvívóknál

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • F. H. • SPORT • 2017. január 03. 09:00
Bunyómentes évzáró a gyulai ökölvívóknál
Év végi összejövetelt szervezett a T2Ring Ökölvívó és Szabadidősport Egyesület
Évzáró rendezvényt szervezett a gyulai T2Ring Ökölvívó és Szabadidősport Egyesület december 28-án. A jeles napon a Gyulai Lila Oroszlán Szabadidős és Sport Egyesülettel közösen mérlegelték az évet és tervezték az eljövendő esztendőt.
____Eredeti-GYHRCSD_013.JPG

Itt még a kesztyűn szorítottak

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Mint azt Súr Jánostól, az egyesület egyik oszlopos tagjától megtudtuk, a klub hagyományosan minden évben összehívja tagjait, hogy együtt töltsenek néhány órát. Ebben az évben egy közös ünneplést szerveztek a Gyulai Lila Oroszlán Szabadidős és Sport Egyesülettel. A két szervezet régóta ápol baráti kapcsolatot, így jött az ötlet a közös évzárásra. Az oldott hangulatba azért az egyesület vezetője egy kis "sportfejlesztést" mégis csak belecsempészett, hiszen a társaság biliárddal és dartsjátékkal lazított.

– Az ökölvívóknak is tud fejlődési lehetőséget nyújtani a darts, mert egyszerre fejleszti a pontosságot, a higgadt gondolkodást és a taktikai tervezést. Emellett remek kikapcsolódást is jelent ez. Hiába kocsmasport, a kocsma csak egy előtag, a lényeg a sportban rejlik – részletezte lapunknak a darts fejlesztő hatásait Bimbó Lajos ökölvívó edző.

Az este folyamán egy különleges vendéget is köszönthettek, hiszen Gyulára látogatott Berki Ferenc profi ökölvívó. A gyulai sportolók régóta baráti viszonyt ápolnak a Berki Boksz Team csapatával.

A 2017. évben több közös programot tervezünk együtt, szeretnénk minél népszerűbbé tenni a sportágunkat, valamint közös edzéseket is szeretnénk lebonyolítani – vázolta a terveit Kertes István, a Gyulai Lila Oroszlán Szabadidős és Sport Egyesület elnöke.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)