Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Ünnepvárás a gyulavári idősek klubjában

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E.MAGAZIN • 2016. december 13. 16:30
Ünnepvárás a gyulavári idősek klubjában
A gyulavári iskolások és bölcsődések is műsorral lepték meg a nyugdíjasokat
Karácsonyi ünnepséget tartottak a gyulavári 6. Számú Idősek Klubjában december 13-án. A gyulai idősotthonok rendezvénysorozatának idei legelső összejövetelén dr. Görgényi Ernő köszöntötte a mintegy negyven megjelentet, és hangsúlyozta: fontos, hogy amikor csak lehet, igyekezzünk megélni a csodákat és az olyan különleges ünnepeket, mint a karácsony.
____Eredeti-alap__2_.jpg

A klub látogatói karácsonyi versekkel lepték meg a közönséget 

Fotó: Gyulai Hírlap – Szabó Eszter 

– Ilyenkor mindenkinek emelkedettebb a lelke, és mindenkit átitat a szeretet. Ezek a csodás pillanatok elsősorban az emberi kapcsolatainkban kell, hogy megnyilvánuljanak – tette hozzá a polgármester. Ezt követően egy részletet olvasott fel az egybegyűlteknek Fekete István egyik kedves, adventi írásából, majd köszöntője végén könyvvel és szaloncukorral lepte meg a klub tagjait.

A városrész bölcsődései is énekeltek az időseknek 

A Luca napján megrendezett ünnepvárás a klub látogatóinak műsorával indult, akik karácsonyi versekkel lepték meg közönségüket. Előadásuk végén egyik kedvenc dalunk is felcsendült, amikor mindannyian együtt énekelték a Szeressük egymást, gyerekek című szerzeményt.

Őket a Bay Zoltán általános iskola tanulói követték, akik versekkel, dalokkal és ünnepi idézetekkel szórakoztatták a hallgatóságot. Végül a legapróbbak, a szomszédos bölcsőde csemetéi is megérkeztek, akik a közönség segítségével énekelték el ünnepváró nótáikat. A bölcsisek után az Erkel Ferenc Vegyeskar négy tagja énekelt, akik egyházi dalokkal zárták a karácsonyi műsort. 

Kiss Szabolcs, a Gyulai Kistérség Egységes Szociális és Gyermekjóléti Intézménye vezetője lapunknak kiemelte: úgy látja, nagyon fontosak a hasonló események, amikor a családdá kovácsolódott kis közösségek tagjai egy pillanatra megállnak, és tovább erősítik a köztük lévő összetartozás fonalát. 

Az esemény az idősek megajándékozásával, majd közös süteményezéssel és jó hangulatú, délutánba nyúló beszélgetéssel zárult. 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)