Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Heti premier a Center moziban a Tapló Télapó 2.

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • MAGAZIN • 2016. november 23. 17:00
Heti premier a Center moziban a Tapló Télapó 2.
November 24–30. között a következő filmeket vetítik a Csaba Centerben
____Eredeti-bad-santa-2-billy-bob-thornton-kelly.jpg

A Tapló Télapó 2. című szinkronizált amerikai vígjáték

Forrás: collider.com

16.45, 20.45-kor a Bezárva (amerikai-kanadai-francia fantasztikus thriller). Férje halála óta Mary egyedül él mostohafiával egy elszigetelt New England-i házban. A gyermekpszichiáter idejének nagy részében a fiút ápolja, aki vegetatív állapotban van az autóbaleset óta, amelyben Mary férje is meghalt. Egy halálos vihar közeleg, amikor Tom, Mary egyik fiatal betege eltűnik. Habár Maryvel egyre nyugtalanítóbb dolgok történnek, eltökélt szándéka, hogy megtalálja a fiút, mielőtt örökre nyoma vész.

14.30, 18.30-kor Doctor Strange (szinkr. amerikai akció fantasy) 3D! A világhírű idegsebész, dr. Stephen Strange élete tragikus fordulatot vesz egy szörnyű autóbaleset következtében. Miután a kezeit attól kezdve használni képtelen orvosnak a hagyományos gyógymódok nem használnak, valószínűtlen helyen talál segítséget – egy titokzatos himalájai enklávé, a Kamar-Taj az utolsó reménye. Strange hamarosan rádöbben, ez a hely nem pusztán a gyógyításé, hanem a hadviselésé is: láthatatlan, sötét erőket kell visszaverniük, melyek világunk elpusztítására törekszenek. A doktor rövidesen válaszút elé kerül: visszatér régi, vagyonnal és népszerűséggel járó életéhez, vagy hátat fordít múltjának, és újonnan szerzett mágikus képességeit latba vetve a világ szolgálatába áll a valaha volt legerősebb mágusként. 

17.00, 19.00, 21.00-kor Tapló Télapó 2. (szinkr. amerikai vígjáték) VILÁGPREMIER! Az életunt, folyton morcos szeszkazán, az áruházi Télapóként gályázó Willie Soke (Thornton) sosem nyugszik: mindig valami pénzes melón töri a fejét. Ezúttal is kapva kap a kínálkozó alkalmon, és újra összeáll a sittről nemrég szabadult apró tettestársával, Marcusszal (Tony Cox), hogy karácsony este kiraboljanak egy chicagói jótékonysági intézményt. Velük tart az immár felnőtt korba lépő pufók és jó kedélyű kölyök is (Brett Kelly), a 110 kilós napsugár, aki még a taplóságáról elhíresült Willie-ből is képes némi emberséget kicsikarni. Az eseményeket Willie szabad szájú anyja (Kathy Bates), is jól felforgatja, aki a bűnözésben nem ismer tréfát és aki számára az erkölcs sosem volt akadály. És ha ez még nem lenne elég, a kapzsiságtól fűtött anti-Télapó vágyait alaposan felkorbácsolja a jótékonysági intézmény vezetője, a csinos és igen formás Diane (Christina Hendricks), akinek aranyból van a szíve, és acélból a libidója.

15.00 és szombaton, vasárnap 10.45-kor Trollok (szinkr. amerikai animációs kaland). Nagy szemű, borzas hajú, színes kis figurák ők, akik saját világukban élnek. Ám két troll kénytelen vándorútra indulni: olyan tájakra jutnak el, és olyan kalandokba keverednek, amikről troll korábban nem is álmodott, és amitől biztosan az égnek áll a haja. 

14.45 és szombaton, vasárnap 11.00-kor Barbie: Csillagok között (szinkr. amerikai animációs). Barbie kozmikus hercegnő, aki magasan száll légdeszkáján egy távoli galaxisban, imádnivaló és elkötelezett segítőjével, Pupcornnal. Egy nap azonban minden megváltozik, amikor a ragyogó csillagok elhalványulnak, és táncuk lelassul az égen. Barbie egy csodálatos új bolygóra utazik, hogy csatlakozzon a csillagmentő küldetéshez. Összefog tehetséges új barátnőivel, hogy megmentsék a galaxist ebben az izgalmas légdeszkás kalandban. Ha a a szívére hallgat, és számíthat a barátai segítségére, Barbie lehet az a vezér, akire az egész univerzum régóta vár!

15.30, 18.00, 20.30 és szombaton, vasárnap 10.30-kor Legendás állatok és megfigyelésük (angol-amerikai fantasy) 3D! Göthe Salmander (Eddie Redmayne) professzor, a bűvös fenevadak és bestiák szakembere New Yorkba érkezik. A muglik között bujkáló varázslók és boszorkányok közösségének segítségével keresi a városban élő szörnyeket. És talán meg is találja őket. A Harry Potter-világ feltámad, a történet jó 70 évvel Potter születése előtt játszódik: a nézők a varázslatos kalandok közben a varázsvilág múltját is megismerhetik. 

21.00-kor Cop Mortem (magyar akció) PREMIER! A történet hősei budapesti rendőrök, akik egy rituális gyilkosságsorozat tetteseit üldözik. A nyomozásban végletekig kimerült zsaruk egyszerre vadászok és vadak ebben a játszmában, az áldozatok ugyanis egytől egyig rendőrök. Ebben a kiélezett helyzetben nem fogadják tárt karokkal a Londonból érkező Interpol ügynököt, John Holdont (Kamarás Iván), a sorozatgyilkosságok szakértőjét. Rezes századossal (Páll Zsolt), a gyilkosságiak nyomozójával hol rivalizálva, hol vállvetve, de kérlelhetetlen elszántsággal vetik magukat az elkövetők nyomába. Versenyfutásuk az idővel motoros klubokon, egyetemeken, bérverekedők titkos edzőtermein át vezet. Az életveszélyes akciók és vérre menő küzdelmek során azonban egyre inkább megkérdőjeleződik, valójában ki kinek az oldalán is áll.

16.30-kor Érkezés (amerikai sci-fi). Ha egyszer eljönnek hozzánk az idegenek, akkor nem csak az lesz a kérdés, mik a szándékaik, hanem az is, miként és hogyan fogunk velük kommunikálni. Ez a magát szinte minden műfajban kipróbáló kanadai Denis Villeneuve (Sicario – A bérgyilkos, Ellenség, Fogságban) új filmjének kiindulópontja és lényege. A nálunk is ismert Ted Chiang sci-fi író 1998-as Story of Your Life című novellájából készült mű főszereplője a nagyszerű Amy Adams egy elismert nyelvészt alakít, akinek előadásait mégis kevesen látogatják, és akit az amerikai katonaság kér fel, hogy közvetítsen köztük és az idegenek között.

18.45-kor Éjszakai ragadozók (amerikai thriller). Susan Morrow, Los Angeles-i műkereskedő hihetetlen jómódban él férjével, Hutton Morrow-val, ám mégsem érzi teljesnek az életét. Az egyik hétvégén Hutton elutazik az egyik szokásos és túlzottan gyakorta esedékes üzleti útjára, Susan pedig egy csomagot talál a postaládájában. A csomagban egy regényt van, melyet a volt férje, Edward Sheffield írt, akivel már évek óta nem beszélt. A küldeményhez Edward egy levélkét is mellékelt, melyben arra bíztatja Susant, hogy olvassa el az írást, aztán keresse meg, amíg ő a városban tartózkodik. Este, egyedül az ágyban Susan olvasni kezd. A könyvet neki ajánlották. De a tartalma erőszakos és pusztító erejű. Susant olvasás közben mélyen megindítja Edward írása, és akarva-akaratlanul is felidézi a szerzővel közös szerelmi történetük legintimebb pillanatait. Megpróbál magába tekinteni, életének és karrierjének csillogó felszíne alá, és egyre inkább egyfajta bosszúként értelmezi a könyvet, melynek története arra kényszeríti, hogy átértékelje a döntéseit. Újraéled a szerelem, melyet elveszettnek hitt, és ahogy a történet halad, olyan felismerésre készteti, amely újraértelmezi a regény hősét és saját magát is. 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)