Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Focilázban telik a hétvége Gyulán

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2016. november 10. 11:00
Focilázban telik a hétvége Gyulán
Az Id. Christián László Városi Sporttelepen november 12-án és 13-án is labdarúgó-mérkőzéseket rendeznek
____Eredeti-fuball_wired.co.uk.jpg

Képünk illusztráció 

Forrás: Wired.co.uk

Szombaton és vasárnap az Id. Christián László Városi Sporttelep megtelik fociélettel, hiszen minden pályáján labdarúgó-mérkőzéseket tartanak. Szinte minden korosztály képviselteti majd magát a remek párosításokkal tűzdelt két napon.

Bozsik Utánpótlás Labdarúgó Tornát tartanak az U11-es és U13-as korosztály számára november 12-én 9 órai kezdettel. Az MLSZ által rendezett gyermeksportnapon a csapatok a játék szeretetéért játszanak, hiszen a program célja többek között a magyar labdarúgás-utánpótlásbázis szélesítése, a gyermeklabdarúgás népszerűsítése, és a tehetséges gyermekek felfedezése, figyelemmel kísérése és kiválasztása.

A Várfürdő-Gyulai Termál FC U14-es és U15-ös csapatai a Békéscsaba UFC ellen húznak cipőt. A szomszédvárak csatájában mindkét együttesnek alaposan meg kell majd dolgoznia a három pontért. Szelei János vezetésével az U14-es gárda 9 órakor, a Szegedi Ferenc vezette U15-ös csapat pedig 11 órakor végezheti el a kezdőrúgást.

A korosztályos csapatok után a felnőttcsapat találkozik a listavezető Szigetszentmiklós gárdájával november 12-én 13.30-tól. A tizenhatodik helyen álló Várfürdő-Gyulai Termál FC hazai pályán próbálja meg feltartóztatni a bajnoki cím felé a robogó vonat sebességével száguldó Pest megyei együttest.

Hogy a vasárnap se teljen foci nélkül, arról a Várfürdő-Gyulai Termál FC két utánpótláscsapata gondoskodik, hiszen az U17-es és az U-19-es gárda is megküzdhet az Orosházi MTK-ULE 1913 korosztályos csapataival. A Szentléleki Béla és Szabó Attila vezette csapatok az első helyről várhatják az összecsapásokat, így szinte garantált a színvonalas futball. A mérkőzéseket november 13-án 11 órai és 13 órai kezdettel rendezik.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)