Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Londonba kapott meghívást a Gyulahús

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • S. E.HÍREK • 2016. november 09. 09:15
Londonba kapott meghívást a Gyulahús
A húsipari cég legnagyobb külföldi felvevő piaca Nagy-Britannia
____Eredeti-kolbasz.JPG

A gyulai kolbász 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

A Gyulahús Kft. is bemutatja termékeit az angol pizzagyártók élelmiszer-ipari szakkiállításán, melyet november 9–10. között rendeznek meg Londonban. Daka Zsolt ügyvezető hangsúlyozta: a megjelenés áttételesen pozitívan hathat a húsipari cég brit exportjára.

Az ügyvezető lapunk megkeresésére elmondta: a Gyulahús Kft. legnagyobb angol üzleti partnerétől kapott meghívást a Pizza and pasta elnevezésű szakkiállításra, ahol a gyulai kolbász mellett a cég több termékét is megismerhetik a forgalmazók.

Daka Zsolt kiemelte: a gyulai kolbászból jelentős mennyiséget szállítanak az Egyesült Királyságba, ezért különösen fontos, hogy személyesen is tárgyalhassanak megrendelőikkel, illetve azok vevőivel. A rendezvényen a pizzagyártók új beszállítókat is keresnek, így a fürdővárosi cég brit üzleti partnerén keresztül tovább bővítheti piacait a szigetországban.

Az ügyvezető kérdésünkre elmondta: a Gyulahús Kft. nettó éves árbevételének 80 százaléka származik a belföldi értékesítésből és 20 százalék az exportból. Hozzátette: a vállalat legnagyobb külföldi felvevő piaca Nagy-Britannia.

Lapunk érdeklődésére aláhúzta: a cég 2016-ban is stabilan gazdálkodott, várhatóan jelentős eredménnyel zárja az idei gazdasági évet.       

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)