Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Sárfociban a Gamma-Trans lett a király

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2016. október 24. 16:00
Sárfociban a Gamma-Trans lett a király
A gyulai nagypályás labdarúgó-bajnokság kilencedik fordulójának eredményei
Lejátszották a gyulai nagypályás labdarúgó-bajnokság kilencedik fordulóját, melyet október 17–21. között rendeztek meg a városi sporttelepen. A fordulóban kilencet lőtt a Közüzem, mérkőzés nélkül nyert a Clean-Way, sárfociban pedig a Gamma-Trans lett a király.
____Eredeti-fuball_wired.co.uk.jpg

Képünk illusztráció 

Forrás: Wired.co.uk

A Gamma-Trans péntek esti, Gyula Autóház elleni mérkőzését nem fogadta kegyeibe az időjárás. A szitáló esőben lejátszott városi derbi a második félidőre egyre inkább a gyermekkorunkat idéző csúszkafocira kezdett emlékeztetni. Az alaposan felázott gyep rendkívüli módon csúszott, így a mély talajon egymást érték a jégkorongból ismert bodicsekek. A játékvezető ezen a mérkőzésen igazán megdolgozott a pénzéért, hiszen „percenként” volt kénytelen megállítani a játék lefolyását. A roncsderbire emlékeztető mérkőzéshez a Gamma-Trans tudott jobban alkalmazkodni, és a szemnek is tetszetős támadásokat tudott vezetni az alaposan megnehezített körülmények ellenére. Győzelmével a Gamma-Trans tartja magát a második helyen, azonos pontszámmal a listavezető Clean-Way Kft.-vel.

Eredmények: Gamma-Trans–Gyula Autóház 3–1, Clean-Way Kft–Leel-Őssy Kft. 3–0 (mérkőzés nélkül), Zé-Pé Café Kft.–Attila FC 4–2, Kövite-Plusz–Közüzem 0–9.

A tabella állása: 1. Clean-Way Kft. 19 pont, 2. Gamma-Trans 19 pont, 3. Zé-Pé Café Kft. 15 pont, 4. Gyula Autóház 12 pont, 5. Közüzem 9 pont, 6. Kövizig-Fuszek 7 pont, 7. Kövite-Plusz 7 pont, 8. Attila FC 3 pont, Leel-Őssy Kft. 3 pont.

Gyula Város Hargitai József Nagypályás Labdarúgó-bajnokságának elhalasztott, 7. fordulóját október 27–28. között rendezik meg. A fordulóban összecsap a listavezető Clean-Way Kft. a kilenc gólt termelő Közüzem csapatával, valamint a listavezetőt üldöző Gamma-Trans a botladozó Attila FC-vel. Párosítás: Kövizig-Fuszek–Leel-Őssy Kft., Gamma-Trans–Attila FC, Clean-Way–Közüzem, Zé-Pé Café–Kövite-Plusz.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)