Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Újabb MagyarBrands-díj a Gyulai Várfürdőnek és a Deka Union Kft.-nek

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • S. E.HÍREK • 2016. október 18. 18:10
Újabb MagyarBrands-díj a Gyulai Várfürdőnek és a Deka Union Kft.-nek
Idén hetedik alkalommal rangsorolták a hazai márkákat
____Eredeti-dekavarfurdo.jpg

Képünk illusztráció

Fotó: Gyulai Hírlap 

Ismét MagyarBrands-díjjal ismerték el a Gyulai Várfürdőt és a Deka Union Kft. Címeres termékcsaládját. Előbbi negyedik, utóbbi harmadik alkalommal került be a legismertebbnek tartott hazai márkák közé.

A MagyarBrands szakértői bizottsága idén hetedik alkalommal rangsorolta a hazai márkákat. Az értékelésnél a független szakemberek véleménye mellett a GfK Hungária Piackutató Intézet országos fogyasztói kutatását is figyelembe vették.

Boros László Attila, a Gyulai Várfürdő ügyvezetője lapunkhoz eljuttatott közleményében kiemelte: a fürdő látogatószáma évről évre emelkedik. Hangsúlyozta továbbá, hogy a díj elnyerése hiteles visszajelzés arról, hogy az ötcsillagos komplexum strand-, gyógy- és élményfürdőként is színvonalas, minden igényt kielégítő szolgáltatásokat nyújt vendégeinek.

Dékány Ferenc, a Deka Union Kft. tulajdonosa lapunknak úgy fogalmazott: az újabb elismerés azt jelzi, hogy egyre több fogyasztó ismeri az általuk gyártott termékcsaládot. Aláhúzta: a gyulai székhelyű cég a megszokott minőség garantálása mellett a termékfejlesztést is kiemelt céljának tekinti.

A szakember elmondta: hamarosan piacra kerülnek e-szám-mentes áruik. Az adalékmentes termékek hagyományos, hetven évvel ezelőtti receptúra alapján, de modern gyártástechnológiával készülnek majd.

Dékány Ferenc érdeklődésünkre arról is beszámolt, hogy az előző évekhez hasonlóan 2016-ban is növelni tudták forgalmukat. Azt is megtudtuk, hogy a cég jövőre tovább bővíti exportpiacait: 2017-től Szerbiába, Szlovákiába, Csehországba, Belgiumba, Olaszországba, Svájcba, Svédországba, Németországba és Ausztriába szállítanak majd.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)