Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Negyedszerre már sikerült a győzelem

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2016. október 12. 14:10
Negyedszerre már sikerült a győzelem
Gyulai SE–Mezőhegyesi SE 29–27
____Eredeti-kezilabda.jpg

Képünk illusztráció 

Forrás: Kesport.hu

A Békés megyei felnőtt férfikézilabda-bajnokság negyedik fordulójában a Gyulai SE kézilabdacsapata a Mezőhegyesi SE gárdáját fogadta október 9-én a Prohászka Zsolt Városi Tornacsarnokban. A fürdővárosi alakulat három vereséggel a háta mögött várta a szintén botladozó, a tabella utolsó előtti helyén álló mezőhegyesieket.

Mint azt Turek Tamás vezetőedzőtől megtudtuk, a bajnokság első három fordulója nyomán sikerre éhesen, de rendkívül „tartalékosan” várta a mérkőzést csapatával. Sérülések és betegségek miatt a minimális 6+1 fővel, de annál nagyobb ambíciókkal kezdte a játékot a Gyulai SE. Szerencsére az ellenfél sem a legjobb felállításban érkezett az összecsapásra.

A gyulaiak az első percektől kezdve kezükben tartották az eredmény alakulását, még a fáradtság és a technikai hibák ellenére is. A nehezített körülményeket, valamint az elkövetett baklövéseket óriási küzdeni akarással és az erőtartalékok végső felhasználásával sikerült kompenzálniuk, így megszerezték az idei első győzelmüket. Külön ki kell emelni kapusteljesítményüket, hiszen Veres Zsolt sérülten vállalt játéka ellenére nyújtott kimagasló eredményt.

Gyulai gólszerzők: Mészáros 15, Sztanojev 6, Lapis 6, Beregszászi 2.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)