Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - A modern vállalkozásra oktatnak Gyulán

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • T. P. HÍREK • 2016. október 11. 09:00
A modern vállalkozásra oktatnak Gyulán
Az október 12-ei programon a legújabb infokommunikációs eszközöket mutatják be
____Eredeti-vigado.JPG

A rendezvénynek a gyulai Vigadó ad otthont

Fotó: Gyulai Hírlap – Oláh Szabolcs 

Információs napot tart október 12-én a Modern Vállalkozások Programja „Vállalkozz digitálisan!” címmel a gyulai Vigadóban.

Az országos projekt keretében megvalósuló rendezvénysorozat célja, hogy bemutassa a legújabb infokommunikációs eszközöket és technológiákat, ezzel segítve a mikro-, kis- és középvállalkozások sikerességét. A szervezők szakértői tájékoztatással szeretnék elérni, hogy a vállalkozók felismerjék és megtanulják kiaknázni az elektronikus gazdaság lehetőségeit.

A cégek versenyképessége fokozható, ha ledolgozzák a digitalizáció területén lévő hátrányt. Ez azt jelenti, hogy fizikai eszközök, szoftverek és egyes módszerek bevezetésével kiválthatják a hagyományos papíralapú feladatvégzést vagy a korszerűtlenné vált informatikai eszközöket. A résztvevők azt is megtudhatják, hogy milyen pályázati források felhasználásával indulhatnak el a korszerűsítés irányába.

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött, amely október 12-én 8.30-kor indul, és a helyszín befogadóképességének elérésekor lezárul.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)