Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Megérkezett az ötszázezredik vendég az AquaPalotába

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E.HÍREK • 2016. október 04. 14:40
Megérkezett az ötszázezredik vendég az AquaPalotába
A két gyulai barát a kamionos élet fáradalmait pihente ki egy kis fürdőzéssel
____Eredeti-IMG_5283.jpg

Kovács Zsoltot és Kovács Gyulát tortával köszöntötte Boros László Attila, a várfürdő igazgatója 

Fotó: Gyulai Hírlap – Tóth Ivett

Helyi lakosként rendszeresen jár a Gyulai Várfürdőbe Kovács Zsolt és barátja, Kovács Gyula, akik október 4-én sem tettek másként, és jegyet vettek az AquaPalotába.

Mint megtudtuk, a két barát és kolléga együtt járja a világ útjait kamionjukkal, amivel árut szállítanak világ számos országába, és amikor hazatérnek, rendszerint fürdőzéssel pihenik ki az út fáradalmait.

Ez a nap annyiban volt különlegesebb, hogy kifejezetten ünnepi fogadtatásban volt része a látogatóknak, hiszen ötszázezredik vendégei lettek a helyi fürdőnek. Az ügyes időzítésért cserébe ajándékcsomag és egy torta is járt a fiataloknak, akik meglepetten, de nagy örömmel vették át az ajándékokat.

– Ilyet még nem tapasztaltunk, az biztos, pedig amikor csak lehet, eljövünk ide – árulta el lapunknak Kovács Zsolt. – Még meg sem nyitott az AquaPalota, már vártuk, hogy legyen valami hasonló a városban. Nagyon szeretjük, mert egész évben jöhetünk, az időjárástól függetlenül – tette hozzá a látogató.

A szerencsés barátok azt is elmondták: ők leginkább azt szeretik a helyi fürdőben, hogy a medencéktől néhány lépésre szaunát is találnak, így egy helyen fürödhetnek és wellnessezhetnek. 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)