Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Kerékpárosbarát településvezetők randevúztak a gyulai városházán

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. HÍREK • 2016. május 13. 19:11
Kerékpárosbarát településvezetők randevúztak a gyulai városházán
A KETOSZ kiemelten foglalkozik a gyermekkerékpárosok védelmével és oktatásával
____Eredeti-KETOSZ_2.jpg

arról is döntöttek, hogy 7 pontból álló sajtóanyagot adnak ki

Fotó: Gyulai Hírlap – Bimbó Lajos

Gyulán tartotta közgyűlését a Kerékpárosbarát Települések Országos Szövetsége (KETOSZ) május 13-án a városháza ovális termében. A szövetséget a kerékpárosbarát település és munkahely pályázatokon győztes települések hívták életre.

A kerékpárosbarát önkormányzati szövetség alapvetően érdekvédelmi munkát végez, szakmai tanácsadó és segítségnyújtó szervezetként működik. A KETOSZ jelenleg 23 tagból áll. A szervezet kiemelten foglalkozik a gyermekkerékpárosok védelmével és oktatásával. A közgyűlésen határozatot hoztak egy 7 pontból álló sajtóanyag kiadásáról, mely tartalmazza a KETOSZ legfontosabb törekvéseit.

– Megtiszteltetés Gyula városának, hogy vendégül láthatta a KETOSZ hetedik közgyűlését. Gyula is kerékpárosbarát település. Fontosnak tartjuk a kerékpározó gyermekek védelmét, illetve a kerékpáros ismeretek oktatását az iskolákban. Azt szeretnénk, hogy Gyulán a gyermekbalesetek száma kereken nulla legyen – hangsúlyozta Kónya István alpolgármester.

Békés városának is kiemelten fontos minden kerékpárral közlekedő lakos. Erről már Kálmán Tibor, a település alpolgármestere beszélt. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy minél biztonságosabban, a lehető legkorszerűbb körülmények között tehessék ezt a békésiek – hangsúlyozta a városvezető.

Sztaniszláv Tamás, a KETOSZ főtitkára a sajtótájékoztatón elmondta, a közgyűlésen elfogadták a szövetség 2015. évi pénzügyi és tevékenységi beszámolóját, valamint meghatározták a 2016-os év terveket. 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)