Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Már javában szervezik a Gyulavári Napokat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • S. E.HÍREK • 2016. április 19. 09:00
Már javában szervezik a Gyulavári Napokat
A vadfőző versenyre és a kispályás labdarúgótornára is várnak még jelentkezőket
____Eredeti-gyulavari_napok_fc.JPG

Képünk a tavalyi rendezvényen készült 

Fotó: Gyulai Hírlap – Fekete Cintia 

Hatodik alkalommal rendezik meg május 20–22. között a Gyulavári Napokat, melynek idén is az országos vadfőző verseny lesz a kiemelt programja.  

Szabó Károly, a városrész önkormányzati képviselője lapunknak elmondta: az Együtt Gyulaváriért Egyesület által szervezett rendezvény helyszínén, a gyulavári kastély parkjában változatos programokkal és koncertekkel várják a gyerekeket és a felnőtteket.

A városatya kiemelte: az eredeti célkitűzéshez igazodva az esemény továbbra is ingyenesen látogatható. Mint kifejtette, a végleges program hamarosan elkészül, annyi azonban már biztos, hogy a rendezvény fővédnöke Budai Gyula miniszteri biztos lesz.

– A nagy érdeklődés miatt a VI. Országos Vadfőző Versenyre már csak korlátozott számban lehet jelentkezni. A zsűri elnöke Ambrus György olimpiai, világbajnok mesterszakács lesz – avatott be a részletekbe Szabó Károly.

A gasztronómiai verseny mellett a rendezvény egyik legnépszerűbb programja a pénzdíjas kispályás labdarúgótorna – tette hozzá a képviselő, majd felhívta rá a figyelmet, hogy a nevezésekkel kapcsolatban az egyesület elnökénél, Szabó Szilárd Dánielnél tájékozódhatnak az érdeklődők a 06-70/676-9083-as telefonszámon. 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)