Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Farsangi rock and roll bulitól zengett a gyulai művelődési ház

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Cs. É. • MAGAZIN • 2016. február 18. 19:00
Farsangi rock and roll bulitól zengett a gyulai művelődési ház
A városi jelmezbál a nyár forró estéinek hangulatát idézte
Apáca és építőipari munkás, jéghokis és pillangó, a tündér, az ördög meg a bohóc együtt ropták a táncot, a jampik pedig a pöttyös ruhás, napszemüveges csitrikkel riszálták a csípőjüket önfeledten múlt szombaton, a rock and roll jegyében telő gyulai farsangi bulin.
____Eredeti-GYHRCSD_005.JPG

farsangi rock and roll parti a gyulai művelődési központban 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

A Balog István „Cooper” által „celebrált” népszerű Rock & Roll Party mindig a nyár forró estéinek hangulatát idézi, amikor a résztvevők a rondella terasza alatt vagy épp a Világóra körül járhatják a táncot. A mulatság ezúttal a Béke sugárúti művelődési házba költözött, ahol a farsang jegyében várták egy igazán fergeteges hangulatú partival a táncos lábú és ezúttal mókázásra hajlandóságot mutató gyulaiakat. Ugyanis a Gyulai Kulturális és Rendezvényszervező Nonprofit Kft. frissen felújított épületének II. emeleti hangulatos kávézója adott otthont a városi jelmezbálnak, melyen minden résztvevő kreativitása és humora egyaránt érvényesülhetett.

Balog István „Cooper” 

Bye Bye Baby, Marina, a Hungáriától pedig a Cha-cha-cha című sláger fogadta a 21 órától meghirdetett mulatságra pontosan érkezőket, a valamivel később megtelő táncparketten pedig Elvis Presley, Bill Haley, Buddy Holly, Chuck Berry, Jerry Lee Lewis, Little Richard, a hazai vonulatból pedig a Hungária, a Dolly Roll és Komár László egy-egy felvétele szolgáltatta a talpalávalót.

A lámpafényben megcsillanó színes buliparókák és villódzó ördögszarvak éjfél körül már vígan keveredtek az angyal-, apáca- vagy épp építkezésimunkás-jelmezekkel, melynek viselői ennek köszönhetően belépőjegy váltása nélkül juthattak az épületbe. 

Amikor a Rock az óra körül és a Dirty Dancing című film néhány ismert slágere is felhangzott, már a Batman című filmből ismert Joker is jól megfért a jampikkal. A rock and roll forgatagba éjféltől latinos elemek is vegyültek, így Shakira, Ricky Martin, Enrique Iglesias néhány slágere is fokozta az amúgy is forró hangulatot, a táncban megfáradtak pedig a Forró rágógumi című filmklasszikus egyes részleteinek megtekintése mellett kaphattak újult erőre.

Pördültek a szoknyák, villantak a combok, ringtak a csípők, és még hajnalban a Béke sugárúton is messzire elhallatszott az épületből kiáramló hamisítatlan házibulizene.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)