Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Megjelent a Gyulai Civil Útikönyv második kiadása

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E. HÍREK • 2015. december 16. 11:30
Megjelent a Gyulai Civil Útikönyv második kiadása
A kibővített kiadványban az újonnan épült és felújított látványosságok is szerepelnek
Bemutatták a Gyulai Civil Útikönyv kibővített, második kiadását a Civil Szolgáltató Központban. A december 15-én megtartott eseményen Alt Norbert mondott köszöntőt, és a kiadvány szerkesztője, illetve felelős kiadója, Csíkos Dániel is üdvözölte a megjelent helyi civil szervezetek képviselőit.
____Eredeti-GYHRCSD_0013.JPG

Csíkos Dániel, a kiadvány szerkesztője is köszöntötte a helyi civil szervezetek képviselőit

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

Ahogy azt Alt Norbert alpolgármestertől megtudhattuk, a korábbi kiadás két évvel ezelőtt jelent meg, és mindkét kiadvány a Gyulai Tűzoltók Nyugdíjas Klubja gondozásában jöhetett létre a gyulai önkormányzat segítségével. – Ez a könyv már hosszabb, színesebb és nem mellékesen ingyenes kiadvány, amiben a helyi civil szervezetek mutatkoznak be, és a gyulai  látványosságokról is részletesen olvashatnak benne az érdeklődők – tette hozzá az alpolgármester.

A mintegy kétszáz oldalas könyv első felében a gyulai civil szervezetekről, alapítványokról, egyesületek feladatairól, célkitűzéseiről olvasható leírás, majd a következő részben részletesen bemutatják a helyi nevezetességeket, fesztiváloatk, versenyeket, amikhez praktikusan a nyitvatartási időt és a webes elérhetőséget is mellékelték a szerkesztők. A színes fotókkal illusztrált lapokon már a nyitásra váró Almásy-kastélyról és a felújított Göndöcs-kertről is megtalálhatók a legfontosabb információk.

Csíkos Dániel köszöntőjében annyit tartott fontosnak kiemelni, hogy míg az előző kiadványban 36, ebben a mostaniban már közel 60 helyi civil szervezet kapott helyet. Az útikönyv felelős kiadója azt is hozzátette, hogy kiadványuk nem jöhetett volna létre támogatóik anyagi segítsége  nélkül, és fontosnak tartotta megköszönni a Gyulai Várfürdőnek, a Gyulai Pálinka Manufaktúrának, a Gyulahús Kft.-nek és a  Gyulai Kulturális és Rendezvényszervező Nonprofit Kft.-nek a segítséget. – Nekik köszönhető, hogy mostantól a gyulaiak, a helyi civil szervezetek képviselői és az ide látogató turisták is hasznos, aktuális kiadványt vehetnek a kezükbe – tette hozzá a Gyulai Tűzoltók Nyugdíjas Klubjának elnöke.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)