Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Lomtalanítási akciót hirdet a Gyulai Közüzemi Nonprofit Kft.

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • HÍREK • 2015. szeptember 15. 12:00 • Frissítve: 2015. október 06. 13:00
Lomtalanítási akciót hirdet a Gyulai Közüzemi Nonprofit Kft.
A cég legfeljebb 1 köbméter lomot szállít el díjmentesen szeptember 16-tól október 14-ig
Lomtalanítási akciót hirdet szeptember 16-tól október 14-ig a Gyulai Közüzemi Nonprofit Kft. A cég legfeljebb 1 köbméter lomot szállít el díjmentesen. A sütőolajat és -zsiradékot, valamint az elektromos hulladékot nem gyűjtik össze a házaktól.
____Eredeti-lomtalanitas.jpg

hulladékokat legkésőbb 6 óráig kell kihelyezni a ház elé

Fotó: Gyulai Hírlap 

Az elszállítandó hulladékokat legkésőbb 6 óráig kell kihelyezni a ház elé. A nagyobb méretű tárgyakat legalább 1 x 1 x 0,8 m méretűre kell összedarabolni ahhoz, hogy a kukás kocsi beöntőnyílásán beférjen.

A hulladékátrakó állomás nyitva tartási ideje alatt, egész évben díjmentesen fogadják a szárazelemet, az elektromos és elektronikai hulladékot, valamint a gumiabroncsot. A komposztálótelepen évente 1 köbméter mennyiségű hulladékot lehet díjmentesen leadni.

A lomtalanítás városrészenként történik: szeptember 16-án Dénesmajorban, Gyulaváriban és Újváriban, szeptember 23-án Galbácskertben, Krinolinkertben, Kastélykertben, Magyarvároson és Kisvároson, szeptember 30-án Máriafalván, Szentpálfalván, Ajtósfalván és Városerdőn, október 7-én Törökzugban, Németvároson és Újgyulán, október 14-én Nagyrománvároson és Újvároson. A lomtalanításról bővebb információ a www.gyulaikozuzem.hu oldalon található.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)