Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Gyulai slágereket „hozott haza” az Olasz meló zenekar

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Oláh Szabolcs • KULTÚRA • 2015. július 05. 13:00
Gyulai slágereket „hozott haza” az Olasz meló zenekar
Olasz Csaba és csapata több helyi szerzőtől idézett a Rondella színpadán
____Eredeti-GYHRCSD_0001.JPG

Olasz meló Gyulán!

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Igazi nyári estén bulizhatott július 2-án, akinek már csütörtök alkonyán elkezdődött a hétvége. A gyulai Rondella terasz ennek nem szabott gátat, sőt, „olasz melót” ígért aznap estére vendégeinek. Természetesen az elnevezés nem csábító munkalehetőséget kínált, és a híres amerikai akciókrimi-remake-hez sincs köze: az aznap este fellépő zenekar frontemberének nevére utal.

Olasz Csaba nevét a TV2 Voice című tehetségkutató show-műsorából ismerhetik a televíziónézők. A musicalszínész ezúttal „élőben” a 2013-ban alakult zenekar élén látogatott el Gyulára, hogy slágerekből álló repertoárjukból nyújtson egy csokorra valót a Rondella közönségének. Bizonyára sok szám lehet a tarsolyukban, hiszen városunkba csupa „gyulai” dallal készültek: bő egyórás műsorukban elhangzott több Hevesi Tamás, Magna Cum Laude és egy Szabó Zé-szerzemény is. A magyar dalokat plusz megspékelték néhány világslágerrel is, többek között Bill Withers, a Toto, Michael Buble és Joe Cocker tollából.

Az univerzális hangú musicalszínész-énekes kitűnő zenészekkel vette magát körül, úgyhogy Várkonyi Zsolt (basszusgitár), Farkas Tibor (gitár), Kovács Levente (billentyűk) és Tengeri Attila (dob) jóvoltából biztos zenei alapokon nyugvó, kellemes zenei élmény fültanúi lehettek a Rondellában bulizók.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)