Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - A Gyulai Közüzemi Nonprofit Kft. pünkösdi munkarendje

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • O. Sz. • HÍREK • 2015. május 21. 14:45
A Gyulai Közüzemi Nonprofit Kft. pünkösdi munkarendje
A hétfői napon esedékes háztartási hulladékszállítást a társaság május 26-án, kedden teljesíti
____Eredeti-kozuzemi_kft.JPG

A Gyulai Közüzemi Nonprofit Kft. telephelye

Fotó: Gyulai Hírlap – Oláh Szabolcs

A pünkösdi ünnepek alatt a Gyulai Közüzemi Nonprofit Kft. munkarendje a következő: a hulladékátrakó állomás május 23-án, szombaton 8 – 12 óráig tart nyitva, május 24-én, vasárnap és május 25-én, hétfő zárva tart.

A hulladék-, illetve zöldhulladék-szállítás május 25-én, hétfőn szünetel. A hétfői napon esedékes háztartási hulladékszállítást a társaság május 26-án, kedden teljesíti. A hétfői napon esedékes zöldhulladék-szállítást pedig május 27-én, szerdán teljesíti.

A komposztáló telep május 23-tól 25-ig 6 órától 18 óráig tart nyitva. A komposztálótelep nyitva tartási ideje alatt, a lakosság által kiszállított biohulladékot – évente 1 m3 mennyiségig – díjmentesen fogadják. Az ezt meghaladó mennyiségért tonnánként 6400Ft+ÁFA (8128Ft) díjat kell fizetni. 

Az ivóvíz, vagy szennyvízrendszer meghibásodásával kapcsolatos bejelentéseiket az ünnep alatt is a már megszokott rend szerint, a központi 362-377 –es telefonszámon tehetik meg az ügyfelek.

A Gyulai Közüzemi Nonprofit Kft. kizárólag automatikus mérőállás-bejelentésére fenntartott, éjjel-nappal ingyenesen hívható zöld száma, a 06/80 922-035 az ünnep alatt is üzemel. A kapcsolást követően a számlája második oldalán, a bal felső sarkában található vevő (fizető) azonosítószámának beütése után megadható a mérőállás. Mérőállás-bejelentésére az ünnep alatt az ugyfelszolgalat@gyulaikozuzem.hu
e-mail címen is módja van az ügyfeleknek.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)