Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - 200 diák vállára került ballagási tarisznya a gyulai Harruckern János Középiskolában

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • F. C. • HÍREK • 2015. április 30. 21:30
200 diák vállára került ballagási tarisznya a gyulai Harruckern János Középiskolában
Az iskola egykori oktatójáról elnevezett Daróczy László emlékdíjat Eke Attila érdemelte ki
____Eredeti-GYHRCSD_001.JPG

200 diák vállára került ballagási tarisznya a gyulai Harruckern János Középiskolában

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

16 osztály mintegy 200 diákja akaszthatta vállára ballagási tarisznyáját a gyulai Harruckern János Középiskola április 30-i ünnepségén. A végzősök az épületen keresztül vonultak fel az intézmény sportpályájára, ahol a búcsúzó évfolyam nevében Fekete István 11. B osztályos tanuló Ady Endre Üzenet egykori iskolámba című versével szólt a végzősökhöz.

A szavalat után Czeglédiné Szappanos Anita általános igazgatóhelyettes köszöntötte az egybegyűlteket. Czeglédiné Szappanos Anita hangsúlyozta, ebben az ünnepélyes órában egyaránt jelen van az öröm és a bánat. Mint mondta: „Örülünk annak, hogy útra bocsáthatjuk tanítványainkat, és szomorúak vagyunk, mert minden elválásban ott bujkál az utolsó találkozás félelme is”.

____Eredeti-GYHRCSD_047.JPG

Czeglédiné Szappanos Anita: A végzősök készen állnak arra, hogy tudásukat megméressék

- Pedagógus, szülő azért dolgozta végig az elmúlt éveket, hogy az itt álló fiataljaink megszerezzék a szükséges tudást az érettségire, szakmai vizsgára, hogy felkészüljenek a felnőtt életre. Örömmel jelenthetem be, hogy a végzősök készen állnak arra, hogy tudásukat megméressék. Egy régi mondás szerint annak teremnek a legszebb virágai, aki a legnagyobb gonddal, szeretettel foglalkozik velük. Mi e szerint gyakoroltuk hivatásunkat – fogalmazott Czeglédiné Szappanos Anita.

A ballagók nevében Vaszkán Dóra 12. D osztályos tanuló búcsúzott a középiskolai évektől, a tanároktól és diáktársaktól, s képletesen át is adta a stafétát a 11.-es évfolyamnak.

A példamutató magatartású és szorgalmú diákok jutalmait Kissné Török Edit oktatási egységvezető nyújtotta át a végzősöknek. Az iskola Korszerű Hagyományokat Ápoló Szakképzésért Alapítványának szakiskolás díjazottja Nagy Mercédesz, szakközépiskolai díjazottja pedig Kertész Kinga lett. Mindketten kiemelkedő tanulmányi eredményükért vehették át a jutalmat. Az iskola egykori oktatójáról elnevezett Daróczy László emlékdíjat a Szakma Kiváló Tanulója versenyen elért eredményével Eke Attila érdemelte ki. Az iskola szülői munkaközösségének jutalmát Ványi Szabolcs és Gulyás László, a diákönkormányzat díját pedig Krista Zsuzsanna vehette át.

Jutalomban részesültek továbbá Bíró Richárd György, Szűcs Adrienn, Varga Szabolcs László, Pályi István, Varga István Dániel, Gersényi Izabella Dóra, Diószegi Dorina, Jónás Izabella, Rostás-Farkas György, Adu Evelin, Oláh Miklós Richárd, Murvai Kitti, Bordás Dóra és Bajusz Kitti. 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)