Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Sok mókával és kacagással telt a családi nap a Gyulavári Óvodában

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Szabados Józsefné • HÍREK • 2015. április 28. 12:50
Sok mókával és kacagással telt a családi nap a Gyulavári Óvodában
Hetedik alkalommal rendezett felhőtlen délutánt a Napsugár Óvodai Alapítvány
____Eredeti-CIMG9538.JPG

családi nap a Gyulavári Óvodában

Fotó: Gyulai Hírlap – Szabados Józsefné

Hetedik alkalommal rendezett családi napot a Gyulavári Óvodában a Napsugár Óvodai Alapítvány. A jó idő kegyeibe fogadta a rendezvényt, így a gyermekek és családtagjaik felhőtlenül szórakozhattak a lehetőségek széles palettáján.

Szilágyiné Solymosi Mária, Gyula Város Egyesített Óvoda intézményvezetőjének köszöntője után a Gyulavári Óvoda Csengő csoportos gyermekeinek műsorát tekinthette meg a közönség, majd az Acid Jazz  Alapfokú Művészeti Iskola két csoportjának növendékei mutatták meg táncművészetüket.

Ezután a látogatók birtokba vehették a szórakozást nyújtó helyszíneket. Aki kedvet érzett, hogy kézügyességét kipróbálja, most megtehette, hiszen gyönyörű dolgok készítésére nyílt lehetőség. Nincs családi nap arcfestés és csillámtetoválás nélkül, ám aki élethű tetoválásra vágyott, az is elégedett lehetett.

Az állatok jelenléte mindig vonzó a gyermekek számára, ezért a lovaglás és a sport kutyabemutató nagy sikert aratott a résztvevők körében. Éles szirénaszótól lett hangos a terep, amikor a rendőrautók, a rendőrmotor és a tűzoltóautó megérkezett. A gyerekek óriási izgalommal „szállták meg” a járműveket, és tüzetesen át is vizsgálták azok működését.

Az aktív kikapcsolódásra is volt lehetőség, hiszen az ugráló vár és a trambulin jócskán megmozgatta az izmokat is. A rengeteg élmény után elérkezett a tombolasorsolás, ahol rendkívül sok érdekes, értékes és édes tárgy talált gazdára. A sok móka és kacagás bizony kimerítő is lehet, és az étvágyat is meghozza. Sebaj!

A szervezők erre is gondoltak, hiszen a büfé adta finomságok, majd a Békés Megyei Culinary Team által megfőzött vadpörkölt ínycsiklandozó illata és íze hamar gyógyír volt az éhes gyomorra. Ez a Családi nap az érzékek birodalmába repítette a látogatókat, hiszen a látás, a hallás, a szaglás, az ízlelés, a tapintás és a szeretet is előtérbe került. Ezúton szeretnénk megköszönni mindenkinek, aki támogatásával valamilyen formában hozzájárult rendezvényünk sikeréhez!

Szabados Józsefné
kuratórium elnök, óvodapedagógus

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)