Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Hajnalig ropták a táncot kicsik és nagyok a gyulai várkertben

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • F. C. • KULTÚRA • 2014. augusztus 25. 14:00
Hajnalig ropták a táncot kicsik és nagyok a gyulai várkertben
Több százan buliztak együtt DJ Ravasz Attilával a Rondella terasz mellett
retro party a Rondella teraszon. Fotó: Gyulai Hírlap - Fekete Cintia

Fergeteges retro buliban vehettek részt a táncolni vágyók augusztus 23-án a Rondella terasz mellett. A zenés-táncos partyn Ravasz Attila, alias DJ Ravasz pörgette a dalokat, melyek szinte pillanatok alatt őrületes hangulatot és táncoló tömeget varázsoltak a gyulai várkertbe.

A bulit megelőzően Lurkósarok várta a csöppségeket, este hét óra után sült kolbász illatát érezhettük a levegőben, a retro party pedig 20 óra körül vette kezdetét. Az előrejelzések szerint városunkat este tíz óra körül érte volna el az országszerte tomboló vihar, ám az időjárás szerencsére megkegyelmezett a közönségnek – az „égi áldás” elkerült minket.

DJ Ravasz igencsak vegyes válogatással kedveskedett a több száz fős tömegnek. A szabadtéri partyn a ’70-es, ’80-as, ’90-es évek és napjaink legnagyobb slágerei, hazai és külföldi előadók legismertebb nótái egyaránt felcsendültek. Az aprónép már a legelejétől fogva fesztelenül rúgta a port, ám a mindenki által jól ismert slágerek hamar meghozták a felnőttek bátorságát is. A táncparkett ördögei egészen hajnali egy óráig ropták a táncot a retro buliban, a gyulai vár tövében álló szórakozóhely mellett.

    

DJ Ravasz. Fotó: Gyulai Hírlap - Fekete Cintia
Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)