Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Négyszámos lemezzel mutatkozik be az ifjú gyulai rapperekből álló Vakvágány

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • O. Sz. • KULTÚRA • 2014. május 12. 09:00
Négyszámos lemezzel mutatkozik be az ifjú gyulai rapperekből álló Vakvágány
MC Meth (Kerekes István) és Miller MC (Mihály Ferenc) tavaly óta zenélnek együtt
Vakvágány. Fotó: Gyulai Hírlap

Nem újdonság, hogy Gyula város bővelkedik az energikus, tehetséges zenekarokban, előadókban. A tavalyi évben két ifjú gyulai rapper is elhatározta, hogy megalapítja közös formációját, így jött létre a Vakvágány.

MC Meth (Kerekes István) és Miller MC (Mihály Ferenc) nem sokat teketóriáztak, a közelmúltban az interneten már be is mutatták középlemezüket. Az East West című album négy, hip-hop/rap stílusú számot tartalmaz, amelyek ingyenesen meghallgathatók és letölthetők a www.theraptunes.com internetes címen.

A Gyulai Hírlapnak MC Meth elmondta, mintegy öt éve van már jelen a műfajban, annak idején zenélt a Kopott Flaszter nevű bandában is. Tavaly óta játszik együtt Miller MC-vel, és a duó jó kapcsolatban áll a műfaj többi környékbeli képviselőjével is. Ezt bizonyítja, hogy bemutatkozó anyagukon más bandákból ismert előadók – HJ Mester (ZöldÖvezet) és Déer MC (Remény Rabjai) – is közreműködnek.

- A lemez már hallgatható a neten, de hamarosan kézzelfogható formában is megjelenik. Dalaink arról szólnak, ami éppen foglalkoztat minket. Ami a szívünkön, az a szánkon. Folyamatosan szervezzük a fellépéseket, és 2014 végére egy nagylemezzel is szeretnénk meglepni a hallgatókat, amit természetesen szintén ingyen letölthetnek majd az interneten. Mindenkinek köszönjük, aki mellettünk áll, és valamilyen formában segíti munkánkat. És nagyon nagy „respect” a hallgatóinknak is, mert nélkülük semmit nem érne az egész – mondta el a Gyulai Hírlapnak MC Meth.

Bővebb infók a csapat Facebook-oldalán olvashatók.

 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)