Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Második alkalommal rendezik meg a Gyulai Hídi Sétát

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • S. E.HÍREK • 2013. október 04. 18:00
Második alkalommal rendezik meg a Gyulai Hídi Sétát
A rendezvényen 13–16 óra között várják a véradókat
Képünk a tavalyi rendezvényen készült. Fotó: Gyulai Hírlap - Súr Enikő

„Összefogás az egészségért, a mellrák ellen!” – jelszóval második alkalommal rendezik meg városunkban a Gyulai Hídi Sétát október 5-én, szombaton a Prohászka Zsolt Városi Tornacsarnokban. A Magyar Vörös Kereszt Békés Megyei Szervezete, az Összefogás a Sérült Gyermekekért Közhasznú Egyesület, valamint a Gyulasport Nonprofit Kft. által szervezett rendezvényen 13–16 óra között véradásra is várják a látogatókat.

A program fővédnöke dr. Kovács József, a Békés Megyei Pándy Kálmán Kórház főigazgató főorvosa és a Parlament egészségügyi bizottságának elnöke, valamint dr. Görgényi Ernő polgármester. A egész napos rendezvény zenés tornával kezdődik délelőtt 10 órakor, majd vetélkedőn és pósteleki kerékpártúrán vehetnek részt a családok. A hivatalos megnyitót 14 órakor tartják.

Délután a tornacsarnokban felállított színpadon egyebek mellett a Három Amígó, az X-Fitness Mozgásstúdió, a Gyulai Harruckern Néptáncegyüttes, a Kolibri együttes, a Grácia Mazsorettcsoport, valamint a Békés Megyei Szociális, Gyermekvédelmi, Rehabilitációs és Módszertani Központ társulata lép fel. A Gyulai Hídi Sétán előadást tart dr. Pikó Béla, a Pándy Kálmán kórház onkológiai osztályának osztályvezető főorvosa. A rendezvény vendége lesz Beszterczey Attila gyulai színművész.  

A program résztvevői 18 órakor sétálnak a belvárosi hídon át a Világórához, ahol az üzeneteiket rejtő léggömböket engedik a magasba. Az ünnepi torta felvágása után zenés műsor zárja a napot.

   

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)