Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - A gyógynövények a vegyi úton előállított gyógyszerek helyett természetes alternatívát jelentenek

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Soczó Krisztina természetgyógyász • MAGAZIN • 2013. augusztus 24. 13:00
A gyógynövények a vegyi úton előállított gyógyszerek helyett természetes alternatívát jelentenek
A növények rezgéseikkel hatnak ránk
Képünk illusztráció. Forrás: flower-therapy.co.uk

A növények rezgéseikkel hatnak ránk. Gondoljunk arra, hogy feltöltődünk, amikor teszünk egy sétát a természetben, egy erdőben. A gyógynövények, amelyeket a természet karnyújtásnyira biztosít számunkra, a vegyi úton előállított gyógyszerek helyett természetes alternatívát jelentenek.

Finomtesteink (éter, asztrál), energiaközpontjaink észrevétlenül összekapcsolódnak a Föld, a fák, a növények természetes rezgésével, és feltöltődünk általuk. Dr. Edward Bach (1886–1936) homeopata orvos ismerte fel e rezgések hatását, azt, ahogyan tartósíthatók, valamint azt, hogy a speciális növényi információkkal az egyes betegségek, problémák célirányosan gyógyíthatók. A Bach-gyógyesszenciák nem a növények hatóanyag-molekuláival gyógyítanak, hanem a virágokban lévő energiát és információt tartalmazzák. A Bach-cseppek azonnal hatnak, nem fizikai szinten, hanem éteri síkokon, amely leképeződik a fizikai testben.

Minden problémára létezik gyógyhatású növény, amely hatóanyagaival egyensúlyba hozza a szervezet kibillent életfolyamatait, megerősítve az öngyógyító folyamatokat és az immunrendszert. Hosszabb, de stabilabb gyógyulást jelentenek, mint a számos, sok mellékhatással rendelkező szintetikus gyógyszerek. Kisebb és nagyobb problémák esetén is segítségünkre szolgálnak, az egyszerű megfázástól a magas vérnyomásig vagy daganatos betegségekig.

Természetes gyógymódokhoz szakmai segítséget Gyulán, a Városház utcán található Napfény íze bioboltban kaphat.

 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)