Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Gyula Város Önkormányzatának Képviselő-testülete rendkívüli ülést tart július 11-én

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • H. É. • HÍREK • 2013. július 10. 16:00
Gyula Város Önkormányzatának Képviselő-testülete rendkívüli ülést tart július 11-én
Többek között a Hetedhét Játékváros tábor támogatásáról szóló határozat módosításáról döntenek a képviselők
A városháza Gyulán. Fotó: Gyulai Hírlap - Oláh Szabolcs

Gyula Város Önkormányzatának Képviselő-testülete rendkívüli ülést tart július 11-én, csütörtökön 8 órától a városháza ovális termében. Az ülésen a városvezetők első napirendi pontban a 2013. évi költségvetési zárolásról határoznak.

Az előterjesztésben foglaltak szerint az önkormányzat 2013. évi költségvetése rendkívül feszes gazdálkodást kíván meg. Tekintettel arra, hogy jelenleg nem ismertek a központi kormányzati tervek, mindenképpen szükséges az önkormányzati támogatás, illetve a szakfeladatok 5-10%-os csökkentésével pénzügyi tervet készíteni. A költségcsökkentési tervek - az alapító okiratban foglalt feladatok lehetőség szerinti változatlan megtartása mellett – elkészültek. A nonprofit kft-k 2013. II. félévi támogatási szerződését már a zárolással csökkentett összeggel kötik meg. A szakfeladatok és a Gyulai Várszínház esetében a csökkentést a költségvetési rendelet következő módosításában vezetik át.

A továbbiakban a Corvin utcai sétány kialakításáról és a Hetedhét Játékváros tábor támogatásáról szóló határozat módosításáról döntenek a városatyák. Az önkormányzati-képviselők többségi szavazatára van szükség továbbá egy tanyafejlesztési és egy KEOP pályázat benyújtásához is.

 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)