Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Ősztől már új tető alatt folyhat a munka a Máriafalvai Óvodában

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • H. É. • HÍREK • 2013. március 20. 14:13
Ősztől már új tető alatt folyhat a munka a Máriafalvai Óvodában
A felújítási munkálatokra 1,7 millió forint áll rendelkezésre
Felújítják a Máriafalvai Óvoda tetőszerkezetét. Fotó: Gyulai Hírlap - Hargittai Éva

A Máriafalvai Óvoda tetőszerkezetének felújítására 1,7 millió forint áll rendelkezésre az intézményfelújítási alapból – jelentette be Alt Norbert alpolgármester, önkormányzati képviselő a választókörzetéhez tartozó intézmény udvarán. Az északi városrész rehabilitációjára elnyert pályázatból három évvel ezelőtt felújították  az épületet, de akkor csak a homlokzattal, a nyílászárókkal és a bejáróval számoltak. Menet közben derült fény arra, hogy a tetőszerkezettel is komoly gondok vannak. A problémákat az óvodavezetés és a szülők is jelezték.

– Most jutottunk el ahhoz a folyamathoz, hogy tervezési munkaszakasz után a felújításhoz szükséges pénzügyi keret is rendelkezésre áll. A munkálatok a nyári szünet elején kezdődnek és óvodakezdésre biztonságos, felújított tető alatt folyhat tovább a pedagógiai tevékenység - mondta Alt Norbert.

Jenei Mariann, az óvoda vezetője a dolgozók, a szülők és a negyvenhárom ovis nevében köszönetet mondott azért, hogy kérésük meghallgatásra talált. A Gyulai Hírlapnak elmondta, a nyolcvanéves tetőszerkezet még közvetlenül nem jelentett balesetveszélyt, de a szakértők véleménye szerint hamarosan azzá válhatott volna.

 

Alt Norbert és Jenei Mariann. Fotó: Gyulai Hírlap - Hargittai Éva
Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)