Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Új szülőágy beszerzésére gyűjtenek a Bababarát bálon Gyulán

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Gyulai Hírlap Online • HÍREK • 2012. január 31. 14:50
Új szülőágy beszerzésére gyűjtenek a Bababarát bálon Gyulán
tavalyi bál adományainak köszönhetően 10 mobil bölcsőt sikerült megvásárolni
Dr. Görgényi Ernő polgármester, dr. Párducz László osztályvezető főorvos és Prohászka Béla Venesz-díjas mesterszakács. Fotó: Gyulai Hírlap Online

Egy modern szülőágy beszerzéséért rendez „Bababarát” jótékonysági bált a Békés Megyei Pándy Kálmán Kórház Szülészeti- Nőgyógyászati Osztálya. Dr. Párducz László osztályvezető főorvos, mint főszervező tartott ma sajtótájékoztatót a rendezvényről.

A tavalyi bál adományainak köszönhetően 10 mobil bölcsőt sikerült megvásárolni. Idén az egészségügyi és szülészeti ellátás is átrendeződik, a gyulai intézmény kiemelt kórházként tevékenykedik majd. Az átalakítás 2013. december 31-ére fejeződik be. Ekkorra a gyermekosztály is a szülészet mellé kerül, amely régi vágya volt az szülész- nőgyógyászoknak.

A régmúlt hagyományaira építve a barátság és összefogás szellemében március 2-án kerül sor a rendezvényre. A bál fővédnökei Domokos László Állami Számvevőszék elnöke, Prof. Dr. Tóth Zoltán Szülészet- Nőgyógyászat Szakmai Kollégium elnöke, Prof. Dr. Bártfai György Szegedi Női Klinika professzora, Prof. Dr. Rozgonyi Ferenc Semmelweis Egyetem professzora és Fodor Lajos, a Szent István Egyetem Egészségtudományi és Környezet-egészségügyi Intézet igazgatója.

 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)