Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Nagy iramú mérkőzéssel kezdte a felkészülési sorozatot a gyulai focicsapat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2024. július 09. 15:00
Nagy iramú mérkőzéssel kezdte a felkészülési sorozatot a gyulai focicsapat
A Gyulai Termál FC együttese az SZVSE-G-Falc Kft. gárdáját fogadta

Fotó: Gyulai Hírlap – Bimbó Lajos

Az NB III.-as bajnokságba frissen visszajutott Gyulai Termál FC csapata a felkészülési program első tesztmérkőzését játszotta július 7-én a Szegedi VSE ellen. Az újjáalakult fürdővárosi gárda egy kiváló iramú, szemre is tetszetős mérkőzést játszott a harmadosztályú pontvadászatban szintén újonc szegedi riválisával.

A gyulai együttesnél nagy volt a nyári mozgolódás, hiszen a vezetőségben történt változások mellett a szakmai vezetésben is új szakemberek vállalnak szerepet, így például a vezetőedzői feladatokat Ekker Attila vette át, aki komplett stábbal érkezett a fürdővárosi klubhoz.

Az új vezetőedzőnek nem lesz könnyű dolga, hiszen több játékos is távozott a keretből, a minőség jegyében pedig annál is többen érkeztek a csapathoz, közöttük az NB III.-as bajnokságot is megjárt egykori körösladányi labdarúgók. Az érkező oldalon van például az egykori gyulai játékos Wéber László és Czirok József, a Békéscsabáról érkező Ilyés Tamás, vagy a gyulai nevelésű, de a békéscsabai akadémiát is megjárt Vörös Barnabás, aki egy amerikai kitérő után csatlakozott a felnőtt együtteshez.

Fotó: Gyulai Hírlap – Bimbó Lajos

Ekker Attila a 2-2-es döntetlenre végződő mérkőzésről elmondta, az elsődleges cél az volt, hogy a keret minden tagja játéklehetőséget kapjon, emellett pedig, a felkészülés elején tartva, elsősorban a fizikális teljesítményre helyezték a hangsúlyt. A vezetőedző kiemelte: a következő időszakban a keret fizikai és erőnléti munkáját egyre inkább felváltja a taktikai felkészülés, hogy a játékosok mérkőzés közbeni kommunikációja is magas szinten teljesüljön majd.

A Gyulai Termál FC kerete heti négy edzéssel készül a bajnoki rajtra, emellett pedig folytatja felkészülési mérkőzéseinek sorozatát. A gárda a következő mérkőzésen hajdúszoboszlói riválisához utazik, majd július 13-án a Grosics Akadémia II. gárdája ellen lép pályára.

Fotó: Gyulai Hírlap – Bimbó Lajos

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)