Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Csaknem nyolcvan programot kínál idén a Gyulai Nyári Korzó

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • T. P. HÍREK • 2024. június 24. 14:40
Csaknem nyolcvan programot kínál idén a Gyulai Nyári Korzó
Koncertek, tárlatok és koktélestek is várják az érdeklődőket

repisky dániel

Fotó: Gyulai Hírlap – Tóth Péter

Negyvenhárom napon át összesen hetvenhat programmal várja az érdeklődőket a Gyulai Nyári Korzó rendezvénysorozat – tájékoztatott Repisky Dániel, az Erkel Ferenc Nonprofit Kft. közművelődésért felelős ügyvezető igazgatója június 24-én a Rondella Teraszon.

Repisky Dániel elmondta: a programokat négy helyszínen, a Világóránál, a Harruckern téren, a Szent Miklós parkban és a Rondella Teraszon valósítják meg, hiszen ezek a helyiek és turisták által is népszerűek és látogatottak.

Kifejtette: a programok minden hétfőn a Világóránál kezdődnek, ahol leginkább akusztikus koncertek lesznek. Szerdánként a Harruckern téren a mozgásművészet és a tánc kerül előtérbe, a néptáncoktól kezdve egészen a hastáncig. A Szent Miklós parkban csütörtökönként zenével várják az érdeklődőket, illetve a tavalyi évhez hasonlóan idén is lesznek képzőművészeti programok, közös festés a művelődési házban tevékenykedő csoportok közreműködésével, illetve kiállítások a park fái között.

Mr. Piano ismét járni fogja a várost

Fotó: Gyulai Hírlap – Tóth Péter

Az ügyvezető igazgató hangsúlyozta: a Rondellánál hetente több alkalommal is tartanak könnyűzenei koncerteket, gyulai és más településekről érkező együttesek is fellépnek majd. Idén tematikus koktél- és borestekkel is készülnek – előbbin közel húszféle koktélt kóstolhatnak meg a résztvevők –, valamint utcabálakkal is készülnek a szórakozni vágyóknak.

Repisky Dániel hozzátette: a Rondella melletti LED-falon az egész labdarúgó-Európa-bajnokságot, valamint a párizsi olimpiát is követhetik majd a sportszeretők.

Fotó: Gyulai Hírlap – Tóth Péter

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)