Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Véget ért a városi fociliga 76. szezonja

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2024. június 15. 17:00
Véget ért a városi fociliga 76. szezonja
A Gamma Autószerviz nyerte a Hargitai József nagypályás labdarúgó-bajnokságot

Fotó: Gyulasport NKft.

A Hargitai József nagypályás labdarúgó-bajnokság 2023/2024-es szezonjának utolsó fordulóját játszották le június 7-én. A mezőny tagjai a záró fordulóban érmeiket is megkapták.

Az utolsó fordulóban az éllovas az ezüstérmes elleni győzelemmel zárt, a bronzérmes Futizo Kft. döntetlennel fejezte be a sorozatot, a Gyula-Ablak pedig győzelemmel búcsúzott a pontvadászattól.

A Hargitai József nagypályás labdarúgó-bajnokság 2023/2024-es szezonjának bajnokaként a Gamma Autószerviz vehette át az aranyérmet, a második helyen a Feronil Nyelviskola zárt, a dobogó harmadik helyén pedig a Futizo Kft. ünnepelhetett.

A szervezők a csapat mellett különdíjakat is kiosztottak, így a legjobb játékvezetőnek Gombkötő Lászlót választották, a legsportszerűbb csapatnak járó elismerést pedig az Attila FC vehette át.

Fotó: Gyulasport NKft.

Az Óré András vezette Városi Labdarúgó Szövetség a bajnokság valamennyi résztvevő csapatát oklevéllel ismerte el, az első három helyezett pedig éremdíjazásban is részesült. Az érmeket az MLSZ Békés Vármegyei Igazgatósága biztosította, az oklevelek, kupák és különdíjak pedig a Gyulasport Nonprofit Kft. jóvoltából kerültek gazdáikhoz. A díjakat Tóth Márton, az MLSZ Békés Vármegyei Igazgatóságának koordinátora adta át.

A XV. forduló eredményei: Gamma-Autószervz–Feronil Nyelviskola 3-1, Futizó Kft.–Attila FC 3-3, Kövizig-Fuszek–Gyula-Ablak 0-3.

A bajnokság végeredménye: 1. Gamma Autószerviz 38 pont, 2. Feronil Nyelviskola 26 pont, 3. Futizo Kft. 21 pont, 4. Gyula Ablak 18 pont, 5. KÖVIZIG-Fuszek 12 pont, 6. Attila FC 8 pont.

Fotó: Gyulasport NKft.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)