Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - A bajnok és az ezüstérmes csatájával zárult a felsőházi rájátszás

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2024. június 01. 14:26
A bajnok és az ezüstérmes csatájával zárult a felsőházi rájátszás
ENUSE–CZ-Gyulasport NKft. 38-27 (19-6) 

Az NB II.-es kézilabda-bajnokság felsőházi rájátszásának utolsó fordulójában a CZ-Gyulasport NKft. csapata az ENUSE együtteséhez utazott. A már biztosan ezüstérmes fürdővárosi gárda vereséget szenvedett a bajnoki címet már megszerző szászbereki riválisától. 

Fotó: Gyulasport NKft. 

CZ-Gyulasport NKft.: Zsiga Zs., Farkasinszki D. 4 (2), Lukács N. 4, Ilyés L. 3, Gelegonya A. 2, Kovács Sz. 1, Kertes S. Csere: Mike M., Szögi T. 8, Szabó K. 2, Nagy P. 1, Németh Cs. 1, Hegedűs A. 1 (1) és Kiss V. Vezetőedző: Zöldi-Tóth Katalin. 

A csapatok a gyulai fordulóban is kiváló kézilabdával örvendeztették meg szurkolóikat, az április találkozó négygólos ENUSE-győzelmet hozott. 

A két rivális teljesítette a bajnokság elején kitűzött célját, ám így sem léptek tét nélkül a pályára.

Máthé István, a Gyulasport NKft. kézilabdaszakágának technikai vezetője elmondta, a meccs első félidejében az erőkézilabda dominált. A vendégcsapat felvette a hazai csapat által diktált tempót, de ebben a játékrészben a hazai gárda akarata érvényesült. 

Fordulás után a gyulai csapat új felfogásban lépett pályára, az erőkézilabda helyett a technika, a gyors mozgásos labdajáratás jellemezte a játékot. Ebben a vendégcsapat jobbnak is bizonyult ellenfelénél, a második félidőt kettővel meg is nyerte, ám a végeredményen már nem tudott változtatni.

Fotó: Gyulasport NKft. 

A mérkőzés alakulása: 2. perc: 1-0, 10. perc: 7-3, 15. perc: 10-4, 25. perc: 16-5, 30. perc: 19-6, 40. perc: 25-14, 50. perc: 31-21, 55. perc: 35-26, 60. perc: 38-27.

– A mérkőzés kezdése és az első 30 perc játéka katasztrófa volt, mintha nem is azok a játékosok lettek volna a pályán, akik eddig minden mérkőzésen szépen tették, amit tudnak. Személy szerint nagyon szégyelltem magam a padon, nem tudom, mi járt a fejekben, de ezt a félidő szünetében gyorsan rendezni kellet. A szünet után rendben volt a játék, ehhez tudok gratulálni a lányoknak. Szeretném megköszönni minden egyes játékosnak, stábtagnak és vezetőnek az egész évi munkájukat – értékelt Zöldi-Tóth Katalin vezetőedző.

A Gyulasport NKft. NB II.-es csapata a H csoport megnyerése után a felsőházi rájátszás ezüstérmeseként fejezte be a 2023/2024-es bajnoki szezont.

Fotó: Gyulasport NKft. 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)