Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Győzelemmel zárta a bajnokságot a gyulai focicsapat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2024. május 30. 10:00
Győzelemmel zárta a bajnokságot a gyulai focicsapat
Gyulai Termál FC–Mezőhegyesi SE 4–0 (1–0) 

A Vármegyei I.-es labdarúgó-bajnokság utolsó mérkőzése várt a Gyulai Termál FC csapatára május 28-án, amelyen a Mezőhegyesi SE érkezett az Id. Christián László Városi Sporttelepre.  

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Gyulai Termál FC: Füstös Krisztián, Nagy Sándor (Borbély Zsombor), Kukla Zsombor, Repisky Dániel, (Dajcs Ádám), Szabó Péter, Babinyecz Balázs, Bojtos Tamás (Zsilák Mátyás), Katona György (Horváth Zoltán), Trescsula Máté, Szabó Zsombor (Szabó Viktor), Varga Tamás. Csere: Csonka Dávid, Szabó Marcell. Vezetőedző: Brlázs Gábor. 

A gyulai gárda lélekben már a feljutásért váró párharcra fókuszál, amelynek párosítását jövő héten kedden tartják. A bajnokság utolsó párharcában Brlázs Gábor együttese mezőhegyesi riválisával találkozott. 

A fürdővárosi keret sokáig keresgélte vezető gólját, amelyet végül a 37. percben Babinyecz Balázs talált meg, ezzel egygólos gyulai előnnyel fordulhattak pihenőre a csapatok. A fordulás után már érkezett a megszokott sokgólos forma, Varga Tamás és Szabó Zsombor találataival az 56. minutumra már 3–0 állt az eredményjelzőn. 

A mérkőzést a saját nevelésű fiatal, Zsilák Mátyás állította be, akinek labdája a 84. percben talált utat a mezőhegyesi kapuba. 

A Gyulai Termál FC csapata 25 győzelemmel, egy döntetlennel és egy vereséggel zárta a Vármegyei I.-es labdarúgó-bajnokságot, amelynek érmeit és a győztesnek járó serleget a mérkőzés után vehette át az MLSZ képviselőitől.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)