Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Elveszítette utolsó párharcát, hatodikként zár a gyulai tekecsapat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2024. május 16. 10:00
Elveszítette utolsó párharcát, hatodikként zár a gyulai tekecsapat
Gyulai SE-Dig Build–Tiszakécske TSE 3-5 (3096-3130)

Az NB I.-es tekebajnokság 22. fordulójában a Gyulai SE-Dig Build felnőtt- és ifjúsági együttese a Tiszakécske TSE csapatait látta vendégül május 11-én. Mindkét gárda vereséget szenvedett, a felnőtt együttes elveszítette negyedik helyét is a zárásra.

A gyulai gárda az előző fordulóban kikapott a Kazincbarcikai Vegyész TSE otthonában, így már biztos volt a dobogós hely elvesztése. A soros etapban az ezüstéremért gurító tiszai rivális érkezett a szegvári arénába, így még a negyedik hely is kérdése volt a hazai keret számára.

A tiszakécskei gárda nyerte az első páros küzdelmét, Schriffert Dominik azonban kiegyenlítette a találkozót. A vendégek ismét átvették a vezetést, ám Nyári Krisztofer újra döntetlenre gurította csapatát. Az utolsó két párharcban is felváltva győztek a felek, így 3-3-as döntetlenre végződött a találkozó. A Tiszakécske azonban pontosabban célzott, így a több ütött pontnak köszönhetően elvitte a győzelemért járó pontokat.

A Gyulai SE-Dig Build csapata a téli szezont még a tabella harmadik helyén fejezete be, éppen a Tiszakécske TSE elleni 1-7-es győzelemmel, ám a tavaszi etapban nem tudta hozni megszokott játékát, így a mezőny hatodik helyén fejezte be a pontvadászatot.

A fürdővárosi egyesület ifjúsági kerete nem bírt soros ellenfelével, a Schriffert Máté és Trucz Levente alkotta csapat mindkét párharcát elveszítette, a tiszakécskei együttes a több ütött fáért járó pontokat is megkapta.

Az ifjúsági gárda várhatóan a tabella kilencedik helyén fejezi be a bajnokságot.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)