Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Nem hagyta magát a bajnok gyulai focicsapat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2024. május 08. 14:09
Nem hagyta magát a bajnok gyulai focicsapat
Nagyszénás SE–Gyulai Termál FC 0-3 (0-0) 

A vármegye I.-es labdarúgó-bajnokság 24. fordulójában a Gyulai Termál FC csapata a Nagyszénás SE együtteséhez utazott május 4-én. A bajnok és kupagyőztes fürdővárosi gárda megdolgozott a sikerért, de végül behúzta huszonkettedik győzelmét. 

Képünk a korábbi, hazai fordulóban készült, ahol 7-0-s győzelmet aratott a gyulai focicsapat

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

Gyulai Termál FC: Csonka Dávid, Nagy Sándor, Dajcs Ádám, Szabó Viktor (Trescsula Máté), Borbély Zsombor, Kukla Zsombor (Zabari Dávid), Horváth Zoltán (Varga Tamás), Kiss Tamás (Tanner Gergő), Zsilák Mátyás (Katona György), Babinyecz Balázs, Szabó Zsombor. Csere: Szabó Marcell, Prohászka Máté. Vezetőedző: Brlázs Gábor. 

A fürdővárosi együttes az előző fordulóban kilencgólos győzelemmel szerezte meg a bajnoki címet, május első napján pedig a vármegyei kupát is begyűjtötte. A bajnokság folytatásában a gyulai focicsapatot a Nagyszénás SE várta, amely ellen már kétszer is fölényesen győzött. 

A soros találkozó ennek ellenére döcögősen kezdődött a felforgatott kezdőkerettel játszó vendégcsapat számára, amely nem találta saját ritmusát. A nagyszénási gárda megpróbálta ezt kihasználni, ám a félidő végéig nem talál fogást ellenfelén. 

A fordulás után ritmust váltott a bajnokcsapat, Borbély Zsombor, Trescsula Máté és Zabari Dávid találataival eldöntötte a három pont sorsát. 

A Gyulai Termál FC csapata a folytatásban Medgyesbodzás SE együttesét fogadja az Id. Christián László Városi Sporttelepen.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)