Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Kilencgólos bajnokavatás hazai pályán

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2024. április 29. 11:10
Kilencgólos bajnokavatás hazai pályán
Gyulai Termál FC–Gyomaendrődi FC 9-0 (4-0) 

Forrás: Gyulai Termál FC Facebook-oldala 

A vármegye I.-es labdarúgó-bajnokság 23. fordulójában a Gyulai Termál FC csapata a Gyomaendrődi FC együttesét látta vendégül április 27-én. A listavezető fürdővárosi gárda huszonegyedik győzelmével bebiztosította vármegyei bajnoki címét.  

Gyulai Termál FC: Szabó M., Nagy S., Dajcs, Borbély, Tanner, Zabari (Kiss), Babinyecz, Bojtos (Szabó Zs.), Katona (Szabó P.), Trescsula (Repisky), Varga (Szabó V.). Csere: Csonka, Kukla. Vezetőedző: Brlázs Gábor. 

A fürdővárosi gárda az előző fordulóban 4-1-es arányban legyőzte szarvasi riválisát, ezzel megszerezte huszadik győzelmét. 

A sereghajtó gyomaendrődi csapat ellen Dajcs révén már az 5. percben megszerezte a vezetést a gyulai gárda, majd három perccel később Varga növelte a fürdővárosi előnyt. A félidőt Zabari duplája zárta, a fordulás után pedig egy öngól mellett Repsky, Szabó P. és Tanner is feliratkozott a góllövők közé, kiütésessé téve a bajnoki címhez szükséges győzelmet. 

Az újabb győztes meccsel a gyulai csapat behozhatatlan előnnyel várhatja az utolsó négy fordulót.

A fürdővárosi keret a bajnokság behúzása után rögtön megszerezheti idei második kupáját, hiszen május 1-jén kupadöntőt játszik a Mezőmegyer SE ellen a Kórház utcai stadionban.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)